Вселената обича да ни изпраща най-различни малки знаци и индикатори,

...
Вселената обича да ни изпраща най-различни малки знаци и индикатори,
Коментари Харесай

Ако виждате тези знаци, то скоро ще ви се случи нещо хубаво!

Вселената обича да ни изпраща най-различни дребни знаци и знаци, когато нещата стартират да стават такива, за каквито мечтаем и каквито сме си поискали. Ние ги назоваваме съвпадения и щастливи случайности, само че в множеството случаи са метафорична табела, на която написа: " Бъди в подготвеност, щастието идва към теб! "  

Вижте кои са тези знаци, които сигурно изпускате и на които не обръщате внимание.

Прилепи на тавана

Да, евентуално това не е най-веселият знак от ориста и не ви изпълва с наслада мисълта да имате от летящите мишоци над главата си. Но прилепите носят шанс и извънредно позитивно, в случай че решат да се настанят тъкмо във вашия дом, тъй като те се откриват единствено тук-там с позитивна сила.



Сърбящо ухо

Или имате потребност от баня, или в този миг някой приказва положителни неща за вас. Но от коя страна ви сърби ухото? Лявото ухо е симптом на неизказано благополучие и хората приказват за вас, само че единствено хубави неща. Също по този начин съгласно ухото ви, скоро ви следва мощна сантиментална връзка, за това го почешете самоуверено!

Когато инцидентно животно пристигна при вас

Животните усещат положителните хора. За това в случай че да вземем за пример инцидентна котка по улицата тръгне след вас, по-добре не я гонете - ще изгоните шанса си. Нахранете я или я погалете.
 Ако желаете да сте здрави и щастливи, ВЕДНАГА се отървете от тези привички! Ако желаете да сте здрави и щастливи, ВЕДНАГА се отървете от тези привички!
Понякога би трябвало да се отървем от всичко, което ни работи отрицателно, без значение дали това са хора, привички или движимости. След като се отърве...

Грешно обличане на облеклата

Ако при бързането сутринта сте облекли някоя блуза наопаки или сте обули чорапите с лицето във вътрешността, това е добър знак от вселената, който предвещава шанс.

Изтръпване в лявата ръка

Ако се случва прекомерно постоянно, е добре да посетите доктор, с цел да сте сигурни, че не става въпрос за неврологично заболяване. Но когато ви се е случило един път и е по-рядко, това е знак за приемане на благополучие и пари.

Да ви уцели... птица
 Какво значат знаците на зодиите? Какво значат знаците на зодиите?
Един от най-често задаваните въпроси в астрологията е какво значи признакът на всяка зодия. Приятно четене!  Овен Символът на сим...

На всеки му се е случвало да получи " подарък " от някое пернато, до момента в който се разхожда или си седи в парка. Това е най-известният и мощен индикатор, за това че шансът е на ваша страна, без значение дали е п облеклата, колата или някъде другаде.



Цифрата 8

В доста култури тази цифра е знак за благополучие и шанс, а в нумерологията е знак на безкрайността. Ако към момента нямате обичано число, изберете това и го включете във всичко в бита си - номера на телефона, на колата, а в случай че това е по случайност номерът на адреса ви, щастието сигурно ще знае къде да ви търси.




Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР