Всекидневно запазване на едно или няколко паркоместа с касетки и

...
Всекидневно запазване на едно или няколко паркоместа с касетки и
Коментари Харесай

“Reserve“ с касетки в центъра на Пловдив! Нормална практика за 21 век?

Всекидневно опазване на едно или няколко паркоместа с касетки и щайги. Такава е нормалната панорама на улица „ Димитър Цончев”, директно преди кръстовището с бул. „ Шести септември”.
Прочетете още
Според четец на TrafficNews фирменият магазин Къртев ежедневно резервират по няколко места със щайги,касетки и каквото имат на разположение. Друг е въпросът, че касетките са сложени тъкмо пред входа на кооперацията, където достъпът би трябвало да е свободен.

Дори това да се постанова поради товаро-разтоварна активност или зареждане на обекта, сходно " опазване " на паркомясто е нелегално. За да употребява паркомясто, притежателят е задължен да заплаща месечен абонамент на Община Пловдив.

Освен, че гледката е нелицеприятна, тези дейности будят и недоволството на жителите поради възприятието на безотговорност, което очевидно изпитват нарушителите.

Шофьорите, които живеят, или работят в централната градска част недоволстват от това, защото все по-трудно си намират място за паркиране и постоянно им се постанова да обикалят региона по 20-30 минути.

Истината е, че на никое място в чужбина не е видян подобен сходен способ, а даже е и наказуемо.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР