Всекидневно попадаме на какви ли не вдъхновяващи цитати, мисли, послания

...
Всекидневно попадаме на какви ли не вдъхновяващи цитати, мисли, послания
Коментари Харесай

Яж така, сякаш никой няма да те види гола! - дяволити цитати за всички, които мразят вдъхновяващите мисли

Всекидневно попадаме на какви ли не вдъхновяващи цитати, мисли, послания и пожелания в интернет. Едните, написани от известни персони, други просто приписани на известните персони. Признаваме си, че и ние сме отговорни за част от заливането с мъдрост. Харесваме великите мисли на огромните персони, само че през днешния ден ще си признаем и още нещо - от време на време пъклен доста ни писва от тях!

Да, хубаво е да прочетеш ред красиви думи, които те карат да се усмихнеш или да се замислиш, само че от време на време е и супер досадно, тъй като животът не постоянно е по този начин въодушевяващ и прекрасен. От време на време имаме потребност от малко по-сурови и саркастични думи, които да ни приземят в действителността и да ни накарат не просто да се усмихнем, а да се засмеем от сърце.

 жена лято weheartit.com

Точно такива занимателни, саркастични и до болежка същински цитати ще ви покажем през днешния ден. Те няма по какъв начин да не ви накарат да се засмеете в този страховит летен петък!

И момиче, запомни най-важното обръщение от днешните мъдрости - Яж по този начин, като че ли никой няма да те види гола!  laugh

Към галерията с най-истинските мъдри мисли на света >>>
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР