Всекидневно контактувах с г-н Гешев и след внасянето на предложението

...
Всекидневно контактувах с г-н Гешев и след внасянето на предложението
Коментари Харесай

Борислав Сарафов: Преди да скъса оставката си, Гешев ме увери, че ще стане редови прокурор

Всекидневно контактувах с господин Гешев и след внасянето на предлагането от шестимата членове на Висш съдебен съвет, той самият ми беше декларирал, че ще подаде оставка и ще остане редови прокурор. Това съобщи в изявление за Дневник шефът на Националното разследване Борислав Сарафов. 



" В записа, който организация ПИК разгласява, аз това имах поради, че персоналните ми връзки с господин Гешев не биха се трансформирали, в случай че той не е основен, а редови прокурор ", изясни Сарафов.

" За себе си твърдо мога да отговоря, че не вземам участие в безстопанствен лагер. Кръгът от хора, с които контактувам са родственици, сътрудници и съседи. Дори и брачната половинка ми също е магистрат. Аз обаче желая също да задам въпрос - обикновено ли е господин Гешев да прави запис на диалозите си със своите заместници и сътрудници.

Чувствам се омерзен и обезчестен. И ще ви обясня за какво. Фокусът през последната седмица беше преместен и съгласно мен изцяло целеустремено. Създава се митът за спор " Гешев - Сарафов ", който няма нищо общо с действителността. Лицето Борислав Боби Сарафов, в случай че мога да употребявам израза на господин Гешев, няма спор с Иван Гешев.

Аз съм работил по закон и съм изпратил до Висшия правосъден съвет сигнал с нарушавания от страна на Иван Гешев. Изпратих сигнал до Софийската градска прокуратура за преценка по отношение на осъществени съгласно мен закононарушения от Иван Гешев. Как може законни дейности да бъдат в една повърхност с нарушавания и закононарушения? ", пита още Сарафов. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР