Всекидневнието поднася на жителите на Пловдив какви ли не изненади.

...
Всекидневнието поднася на жителите на Пловдив какви ли не изненади.
Коментари Харесай

Зрелище в Столипиново: Цигански барон докара новороденото си бебе Асан Паша с хеликоптер и карета ВИДЕО

Всекидневнието сервира на жителите на Пловдив какви ли не изненади. Навръх първия образователен ден обаче станахме очевидци на същинска боливудска история. Хеликоптер и гиздава карета съпроводиха този следобяд новородения Асан Паша.

Очевидци са съумели да снимат това паметно събитие - за първи път хора от "Източен " виждат по какъв начин хеликоптер каца на на стадион "Рома ", наоколо до Преспите, оповестява.

Хеликоптерът е изхвърчал от площадката на УМБАЛ "Св. Георги ", а в него са пътували родителите с новороденото. Малчуганът е правоприемник на предприемач от квартала, прочут с прозвището Веско Железаря.

По всичко проличава, че ромският барон може да си разреши вместо с автомобил, да транспорти бебето си от родилното до квартала с хеликоптер. А, след кацането му, шарена карета транспорти пасажерите към мястото, където ще се организира празникът за посрещането на детето. И то какъв...

Опънати шатри, богати софри с ястие и пиянство на стомах. Тази вечер пространството към кръстовището на улица "Ландос " и бул. Марица " ще гърми от музики и кючеци, а няколкометрови тонколони ще огласят тази част на Пловдив до зори.

Бърза инспекция откри, че нито една от градските институции не е известена за кацането на хеликоптера. Информация за полета не е подавана в полицията, нито пък е известена общината, чиято благосъстоятелност е въпросното спортно оборудване.

Докато купонът е във вихъра си, институциите занапред ще откриват легален ли е полетът.





Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР