Всекидневни бързи тестове за може да се превърнат в алтернатива

...
Всекидневни бързи тестове за може да се превърнат в алтернатива
Коментари Харесай

Ежедневни тестове вместо изолация за контактни лица във Великобритания

Всекидневни бързи проби за може да се трансфорат в опция на самоизолирането за хора, които са контактували със инфектирани с ковид във Англия. За задачата английското държавно управление ще започва от 9 май ново изследване с присъединяване на 40 000 души, които са били в непосредствен контакт със инфектирани с ковид, предава Дарик.
На всички тях ще бъдат предоставени комплекти за бързо тестване за 7 дни, те ще вършат тестванията рано заран и в случай че резултатът е негативен и нямат признаци на COVID-19, те ще могат да не престават да живеят обикновено вместо да бъдат карантинирани за 10 дни, както повеляват в този момент наредбите. Между май 2020-а и април 2021 година в Англия повече от 6,7 млн. души, които са били в непосредствен контакт със инфектиран с COVID-19, са получили позвънявания да се самоизолират, демонстрират данни на програмата за тестване и следене.
 Лондон изпраща на Индия още 1000 кислородни вентилатора Лондон изпраща на Индия още 1000 кислородни вентилатора
Англия съобщи в неделя, че изпраща спомагателни 1000 кислородни вентилатора до изумената от ковид Индия, заяви Агенция Франс Прес. Ло...
Голямо изследване на програмата, оповестено предишния месец демонстрира, че прекомерно малко хора съблюдават изцяло разпоредбите за самоизолиране. Мъжете, по-младите хора и родителите с дребни деца, както и представителите на работническата класа, хора с финансови проблеми и основни служащи, са главните групи, които заобикалят карантината. Посочените съществени аргументи срещу самоизолирането са потребността да се пазари, да се върви на работа, по медицински аргументи, грижи за уязвими хора, физически извършения или срещи с други хора или просто тъй като признаците са незначителни и има усъвършенстване.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР