Всеки зодиакален знак си има свой характер и затова има

...
Всеки зодиакален знак си има свой характер и затова има
Коментари Харесай

Каква приятелка си според зодиакалния ти знак

Всеки зодиакален знак си има собствен темперамент и по тази причина има друга роля в приятелския му кръг. Ти ли си душата на компанията, която не стопира да ръси смешки? Или може би си виновната, на която постоянно може да се разчита? Или пък вятърничавата мечтателка? За да схванеш, просто чети по-надолу:

Овен

Новаторката

Ти си тази, която постанова новите трендове, тъй като обичаш да пробваш нови и разнообразни неща, без значение дали става дума за нова прическа, нов жанр на обличане или нов бар. Затова ти си позната и като инициаторката – когато на приятелите ти им е скучно, ти си подготвена да дадеш следващата щура концепция, с която купонът може да стартира.

Овните са родени за водачи, по тази причина се чувстваш доста добре в тази своя роля. Освен това постоянно излъчваш убеденост и безстрашност, тъй че приятелите ти с наслада разрешават да ги ръководиш.

Телец

Настойчивата

Ти си позната като настойчивата и амбициозна другарка, която в никакъв случай не се отхвърля от задачите си, без значение че животът я затрупва с провокации. Ти си като Жената знамение, която постоянно се изправя и е подготвена за нова борба.

Ти подтикваш приятелите си да вървят напред, вместо постоянно да отсрочват фантазиите си, само че не го правиш със повелителен звук, а благо и нежно, с мъдри препоръки и толерантност. Приятелите ти от време на време ти се нервират, само че истината е, че им харесва да бъдеш техният мотиватор.

Близнаци

Най-добрата другарка

Теб дефинираме като най-хубавата другарка, тъй като всеки си мечтае да има другарка като теб. Ти си чистосърдечна, занимателна и чаровна, елементарно се сприятеляваш и караш всеки да се усеща специфичен.

Ти самата имаш 10-15 най-хубави другари и всеки от тях знае, че може да разчита на теб.

Рак

Майката

Доста постоянно се държиш като майката на групата, постоянно разсъдлива и мъдра, само че не си мисли, че го споделяме с неприятно. Не, ти не си досадната другарка, която желае да командва всички, просто си доста загрижена и се стараеш на всеки да му е прелестно, по тази причина съгласно нас си една от най-хубавите приятелки в зодиака.

Също като същинска майка, твоята грижа и обич остава бездънен отпечатък върху приятелите ти и те не престават да те обичат и ценят, даже и да не сте се виждали от доста дълго време.

Лъв

Душата на компанията

Едва ли ще изненадаме някого, в случай че те назовем душата на компанията и купонджийката. Ти си постоянно в центъра на вниманието, обичаш празненствата и щурите вечери. В същото време не забравяш и приятелите си – в случай че ще танцуваш на масата, предпочиташ най-хубавата ти другарка да е до теб и двете дружно да оберете овациите.

Не би трябвало да забравяме, че си и добър водач, който умее да стимулира приятелите си и да ги разведрява, когато е належащо.

Дева

Перфектната другарка

Ти си съвършената другарка и не, нямаме поради перфекционистката, макар че ти си знаеш, че си такава. Перфекционизмът ти се демонстрира в персоналния ти живот, а когато си измежду другари, искаш всички да се забавляват и да се усещат удобно. Какво те прави толкоз съвършена? Сборът от голям брой прелестни качества! Ти си постоянно подготвена да окажеш помощ, състрадателна, дружелюбна и грижовна си. Освен това си превъзходен събеседник и умееш да слушаш, тъй че приятелите постоянно те търсят, когато имат потребност да изплачат болката си.

Везни

Общителната

Ти си тази, която непрекъснато се среща с нови хора и приветства новите членове на компанията с отворени прегръдки. Не е нетипично за теб да заговаряш непознати и след няколко минути да осъзнаеш, че тъкмо този човек е изчезналото парче от вашия другарски пъзел.

Около теб в никакъв случай не е скучно, тъй като ти си всестранно развита персона с голям брой ползи. Освен това искаш да живееш на цялостни обороти, не ти е забавно да стоиш в профил и да наблюдаваш, ти искаш да си в центъра на събитията.

Скорпион

Закрилницата

Лоялна до мозъка на костите, ти си подготвена да накараш всеки да съжалява, в случай че е наранил твоя другарка. Винаги си отсреща, когато някой има потребност от теб, тъй като за теб приятелите са второ семейство – ти постоянно ще ги защитиш, само че очакваш същото в подмяна.

На теб постоянно може да се разчита и в никакъв случай не би издала непозната загадка, а приятелите знаят, че в твое лице са разкрили същинско богатство.

Стрелец

Оптимистката

Ти си тази, която постоянно гледа от светлата страна на нещата и за която чашата е постоянно на половина цялостна. Ти си подготвена да поемаш опасности и да се впускаш в нови провокации, вярвайки в триумфа. Имаш огромни фантазии и си сигурна, че всичко е допустимо.

Благодарение на тези твои качества ти умееш да вдъхновяваш и приятелите си. Те от време на време не схващат рискованите ти проекти, само че не те съдят, тъй като скрито им се желае да живеят твоя трогателен живот.

Козирог

Лидерката

Сигурни сме, че към този момент си отгатнала, че ти си лидерката в групата, онази, която командва всички останали. Ти имаш доста мощна воля и можеш да отстояваш мнението си, постоянно ти си тази, която събира компанията, която провежда срещите и споделя какво ще се прави, тъй като все някой би трябвало да свърши тежката работа. И дано си кажем почтено – няма различен, който би се справил по-добре от теб, тъй като ти постоянно изпипваш нещата до най-малкия подробност, тъй че на всички да им е прелестно и комфортно.

Изглеждаш малко студена извън, само че истината е, че ти си извънредно пламенна натура, която желае останалите да я одобряват съществено. Някак си от вътре ти идва да ръководиш останалите, тъй като нормално си най-зрялата, виновна и мъдра част от колектива. Освен това постоянно си подготвена да окажеш помощ и мразиш драмите, което те прави вярна и надеждна другарка.

Водолей

Вдъхновителката

Ти умееш да предизвикваш революции! Ти си тази, която вдъхва убеденост на приятелите си и ги стимулира да следват фантазиите си. По принцип се разбираш с всички, само че предпочиташ да общуваш с хора, които не се опасяват да поемат опасности и да опитват.

Мразиш скуката и еднообразието и по тази причина обожаваш да пробваш нови неща, тъй че към теб постоянно е занимателно. Нерядко убеждаваш приятелите си да се впуснат в някое предизвикателство или да опитат нещо ново, което първоначално звучи като ужасна концепция, само че от такива моменти постоянно се раждат най-хубавите истории.

Риби

Четящата мисли

Ти познаваш приятелите си толкоз добре, че все едно умееш да четеш мислите им. Можеш да предвидиш какво ще кажат и какво ще създадат. Много по-мъдра си от множеството хора и по тази причина приятелите постоянно те търсят за съвет, все едно си същинско гуру или Йода. Тъй като имаш сензитивна и състрадателна природа, постоянно знаеш по какъв начин да им окажеш помощ и по какъв начин да ги накараш да се почувстват по-добре.

Притежаваш богато въображение и обичаш да радваш хората по най-различни изобретателни и благи способи. Ти излъчваш светлина и топлота, която притегля хората и ги кара да се усещат спокойни в твоята компания.

Източник: diana.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР