Всеки зодиакален знак има своя житейска мисия, която трябва да

...
Всеки зодиакален знак има своя житейска мисия, която трябва да
Коментари Харесай

Житейската мисия на всяка зодия

Всеки зодиакален знак има своя житейска задача, която би трябвало да извърши. Овенът е жизнеспособен безоблачен знак. Мисията на хората, които са родени под знака на Овена, е да заредят със своята слънчева сила останалите. Много постоянно думите на Овните се оказват оракулски и зареждат хората с оптимизъм и религия.

Телецът има специфична задача - той би трябвало да осъзнае пътя, по който хората да могат да преборят егоизма си и да реализират съвършенството в доста насоки. Често Телците оказват помощ на хората, откакто преодолеят личното си его.

Житейската задача на Близнаците е да накарат хората да гледат вярно на нещата, които наподобяват разнообразни от нормалното. Точно по тази причина Близнаците са спорен знак. Те са общителни и доверчиви и желаят да оказват помощ на хората да схващат света по друг метод.

Родените под знака на Рак имат житейската задача да осъзнаят задачата на живота на обособените хора и да им го покажат. Затова постоянно Раците стават положителни предсказатели.

Родените под знака на Лъва са царствени, горди и постоянно егоистични персони. Те са смели, само че постоянно подозират скрити планове у другите. Житейската задача на Лъва е да се научат да обичат същински - нещо, което им е мъчно, тъй като в никакъв случай не имат вяра на 100 % даже на най-близките си хора.

Житейската задача на родените под знака на Девата е да обединят в едно любовта, мъдростта и интуицията. Девите са доста обективни и положителни, те не лъжат и са доста горди. Често Девите се демонстрират като положителни в любовните вълшебства.

 Житейската задача на зодиите

Родените под знака на Везните би трябвало да отсяват положителното от неприятното и да научат и останалите на това. През целия си живот Везните непрекъснато преценят всички позитивни и негативни качества на всяка една обстановка. Точно по тази причина приятелите им постоянно се обръщат за съвет към тях.

Скорпионът е доста всесилен зодиакален знак. Житейската задача на родените под знака на Скорпиона е да създадат материалистичната човешка натура по-одухотворена. Често Скорпионите имат ясновидска заложба.

Стрелецът е нападателен и упорит. Неговата житейска задача е да покаже на хората вярната посока. Понякога Стрелецът не се сдържа и доста подлага на критика хората, до момента в който се пробва да им покаже правилния път.

Житейската задача на родените под знака на Козирога е да осъзнае и да покаже и на другите, че материалното не е най-важно на този свят. Много постоянно Козирозите стават положителни нумеролози.

Водолеят през целия си живот се пробва да разбере каква е същинската цел на съществуването на човечеството. Понякога това го кара да се унася на философска тематика и да не помни да се грижи за най-близките си хора.

Житейската задача на Рибите е да оказват помощ на хората и да се опитат да ги накарат да се интересуват повече от духовното. Но Рибите са разсеяни и не могат да се концентрират, по тази причина постоянно се провалят в опитите си да реализират задачите си по време на житейския си път.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР