Всеки знак от зодиака има потенциала да влияе на други

...
Всеки знак от зодиака има потенциала да влияе на други
Коментари Харесай

Никой не подозира, че тези 3 зодии крият в себе си изключителна сила

Всеки знак от зодиака има капацитета да въздейства на други хора и да оформя облика на света по собствен метод, само че измежду 12-те зодии има и такива, които имат специфични сили. Те са родени водачи, които излъчват голяма мощ още щом влязат в стаята. Те са възхитителни, само че и доста плашещи. Искаме да сме към тях, само че постоянно краката ни омекват, когато ги забележим.

1. Зодия Лъв

Това несъмнено е кралят на джунглата на зодиака. Лъвовете са водачи със мощен темперамент и съвършен инстинкт. Те са родени сред 23 юли и 22 август и са ръководени от Слънцето. Достатъчно е да срещнеш Лъв, с цел да го обикнеш. Поради магнетизиращия си сексапил и своята екстровертна персона, този знак постоянно е душатата на купона. Най-поразителното при Лъвовете е, че даже не им хрумва, че някой различен може да е по-добре квалифициран за лидерската позиция от него – той просто приема ролята си естествено. Лъвът откровено има вяра, че знае кое е най-хубавото (също дава доста препоръки, които никой не е поискал). Като всеки добър водач, той се грижи за хората си, постоянно пази слабите и поема отговорност, когато е належащо.

 мощни зодии

2. Зодия Скорпион

Този лист не би могъл да съществува без Скорпионите. Силни, самостоятелни и проницателни – това са единствено няколко епитети, с които може да опишат родените сред 23 октомври и 21 ноември. Никой не може да ви нарани по този начин, както го вършат Скорпионите. Както подсказва животното, покровителстващо зодиакалния му знак, ухапването на Скорпиона може да бъде съдбовно - тези, които са лекували разрушеното си сърце от тази зодия са наясно с това. Тяхната сантиментална мощ и магнетизъм са вълнуващи, по тази причина връзката с тях е пристрастеност, съчетана с нотка на заплаха.

Приятелски съвет: не бъдете зложелател на Скорпиона. Управлява се от Плутон, планета, обвързвана с тъмнината, заради което тъмната страна на Скорпиона е отмъстителна и много упорита. Родените под този знак в последна сметка ще получат това, което желаят, без значение какъв брой дълго би трябвало да се стремят към това. Не губете време да ги убедите в нещо, тъй като те имат твърдо мнение, което рядко трансформират.

3. Зодия Овен

Овенът, роден сред 21 март и 19 април, е първият знак на зодиака, затова би трябвало да бъде първи във всичко останало. Известно е, че този огнен знак може безусловно да осветява стаята, в която се намира. Ако не е на върха, няма да е удовлетворен. Това го кара да се усеща нерешителен и да работи малко неразумно, с цел да завоюва (дори и да не се състезава с вас). Овенът се ръководи от Марс, планета, обвързвана с война и, както може би се досещате, мощ. Докато неизчерпаемата сила на Овен може да измори всички останали, би трябвало да се признае, че те знаят по какъв начин да се борят за своите вярвания. Овенът не се предава, което е може би най-голямата му мощ и уязвимост.

 мощни зодии

4. Зодия Козирог

Ако би трябвало да изберем един знак, който знае по какъв начин да прави бизнес, това би трябвало да бъде Козирога. Родените сред 22 декември и 19 януари, Козирозите са надарени с силата на водач и има кръвна група на основен изпълнителен шеф. Те могат да бъдат безмилостни, изключително когато преследват своите инициативи. Планетата, която ръководи Козирог или Сатурн, съставлява отговорност, упорита работа и увереност.
Козирогът има несравнимо възприятие на самоконтрол. Не рядко този удобен и съдбоносен земен знак за доста хора се трансформира в престиж. Козирозите елементарно печелят хората на своя страна с помощта на специфичната си дарба да виждат другите такива, каквито са в реалност, и да ги карат да се усещат в сигурност. Тяхната вродена линия е отбрана, основен аспект на тяхната голяма мощ.

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР