Всеки знае какво представляват бръчките. Те се появяват по лицето и

...
Всеки знае какво
представляват бръчките. Те се появяват по лицето и
Коментари Харесай

Заличете бръчките на лицето с този мощен домашен крем

Всеки знае какво представляват бръчките. Те се появяват по лицето и нормално са резултат от стареенето. Въпреки това, фактори като несъразмерното излагане на слънце и пушенето могат да ускорят процеса на стареене и да доведат до бръчки по лицето по-рано, в сравнение с бихте очаквали. Те не съставляват сериозен здравословен проблем, само че сигурно съставляват главен естетически проблем.

Какво предизвиква бръчките?

Както казахме, стареенето е най-честата причина за появяването на бръчки. Излагането на слънце обаче може също да провокира бръчки. С възрастта кожата минава през 3 изменения. Кожните кафези стартират да се разделят първоначално, което премахва горните пластове. След като това стане, по-дълбокият пласт на кожата става свободен, подготвяйки се за последния стадий, когато кожата губи мазнините си и става по-малко гъвкава. Веднага откакто 3-та фаза завърши, на челото могат да се появят бръчки, както и към очите и устата.

Прекомерното излагане на слънце може да повреди кожата и да утежни обстановката. Слънчевите ултравиолетови лъчи блокират производството на колаген в кожата, увреждат клетките и понижават еластичността ѝ.

Лекарите обикновено предлагат здравословен метод на живот и диета, с цел да запазите кожата си във форма, само че все пак процесът е необратим. За благополучие, има начин да се отървете от бръчките изцяло натурално.

Как да се отървете от бръчките по естествен метод?

Инструментът, който имаме за вас през днешния ден, ще подмлади кожата ви и ще отстрани бръчките по лицето ви, само че първо би трябвало да се отървете от неприятните привички. Ако пушите, би трябвало да спрете да го вършиме, защото това унищожава кожата и цялостното ви здраве. Яжте храни, богати на антиоксиданти, както и противовъзпалителни храни, които подобряват здравето на кожата ви. След като се отървете от неприятните привички, можете постоянно да употребявате тази рецепта:

Съставки:

2 капсули витамин Е2 капки масло от мащерка1 чаена лъжичка кокосово масло

Подготовка:

Отворете капсулите и поставете наличието в купа. След това прибавете кокосово масло и масло от мащерка и разбъркайте добре. Сега нанесете крема върху лицето си преди лягане и го втрийте в кожата си. Повтаряйте процеса всяка вечер и резултатите ще бъдат забележими скоро.

Вижте още: Този лек топи мазнините, възвръща зрението и слуха

Инструментът ще подмлади клетките на кожата ви и ще им обезпечи влага, дейно забавяйки процеса на стареене. Това значи, че кремът ще отстрани признаците на бръчки от кожата ви и ще я направи по-добра от всеки път!

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР