Всеки знае, че най-скъпото за един родител са неговите деца,

...
Всеки знае, че най-скъпото за един родител са неговите деца,
Коментари Харесай

Гала направи интимна изповед за щерка й Мари

Всеки знае, че най-скъпото за един родител са неговите деца, които дефинира като по-добрите версии на него самия. Факт е, че времето с тях в никакъв случай не е задоволително, а в съзнанието на майките и бащите, наследниците им порастват като че ли единствено за момент.

И въпреки през годините възрастните да са тези, които възпитават потомците си, нерядко се случва и противоположното. Интересно е по какъв начин човек може да получи едни от най-важните и скъпи уроци точно от своите деца.

Такъв е казусът и с тв водещата Гала, която употребява своята публична Инстаграм страница, с цел да показа със своите почитатели какъв брой доста ѝ е дала нейната щерка - Мари Будева.

Преди часове панелистката в шоуто "Маскираният артист " качи в обществената мрежа фотография, на която театралничи дружно с наследницата си из улиците на София.

На фрагмента русокоската е облечена в разкопчана черна риза с дълги ръкави и флорални претекстове, която е съчетала с панталон с висока талия, а до нея Мари носи перлено розов пуловер и светли дънки.

"Дъщеря ми. Не знам аз на какво съумях да я науча, само че тя ме научи на най-важното - да обичам абсолютно, да прощавам безгранично и да се разпределям без излишък ", гласи затрогващото обръщение към фотографията.

Мари не остана безразлична към прочувствените думи на Гала.

"На всичко си ме научила ти, мамо ", написа тя, като сложи към думите си емотикони във формата на сърце.

Преди една седмица водещата на "На кафе " реши да разнообрази фотосите на стената си в уеб страницата, които разкриват елементи от всекидневието ѝ с половинката ѝ - Стефан, или мигове от снимачните площадки на двете излъчвания, в които взе участие, и разгласява изложба от селфита с Мари, написа dir.bg.

На изображенията двете показват мощната връзка посред им.

"А беше тооолкова мъничка ", написа към тях Гала.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР