Всеки втори знае репликата Мижав интерес. Тя стана особено актуална

...
Всеки втори знае репликата Мижав интерес. Тя стана особено актуална
Коментари Харесай

„Мижав интерес” събира Криско, Панайот Панайотов и Деян Соло за обща песен

Всеки втори знае репликата „ Мижав интерес ” . Тя стана изключително настояща след абсурда сред Кичка Бодурова и Панайот Панайотов . Сега паметната имитация придобива нова форма и събира на едно място Криско, Панайот и диджей Деян Соло , заяви . Те ще създадат ария по тематиката.

Панайот Панайотов споделя: „ Идеята пристигна от Диан Соло, той ми се обади. Каза: „ Панчо, моментът е доста специфичен, не знам дали усещаш. Тази фраза разсъни огромен интерес, раздвижи вълната, в този момент сме на един гребен. Ако искаш, аз съм направил едно демо на една ария, да включим и тази фраза ”. Това беше едно предложение, на което никой не може да откаже. И той по-късно ми сподели: „ Ще включим и Криско ”.

Песента е в друг жанр от този, с който е известен Панайот Панайотов, и е с балкански ритми. „ Смятам, че ще помислят, че е чалга. Нека си мислят. Но стилът, който би трябвало да разбираем на хората - те още не го знаят - е „ балканска фючър сцена ”. Това е ново разбиране, измисли го Деян. Той го измисли като нещо ново, което вероятно следва ”, добави Панайот Панайотов.

Цялото изявление гледайте във видеото.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР