Всеки втори българин няма да излезе да гласува, ако партиите

...
Всеки втори българин няма да излезе да гласува, ако партиите
Коментари Харесай

Нищо ново - всеки втори няма да гласува в шести избори за парламент

Всеки втори българин няма да излезе да гласоподава, в случай че партиите в 49-ия парламент още веднъж не сформират държавно управление и страната бъде изправена пред шести подред предварителни избори. Това излиза наяве от социологическо допитване на " Алфа рисърч ", направено за предаването " Референдум " по Българска национална телевизия. 

56% от запитаните са дали отговор, че изрично няма да гласоподават, 33% ще отидат до урните, а 11% са без мнение.

Не са оптимистични и упованията за работата на Народното събрание - откакто предходната година депутатите три дни си избираха ръководител, в този момент

57% от българите считат, че и този парламент няма да стартира работа бързо.

38% са на противоположното мнение, а 3% не са дали отговор.

Че отново ще се стигне до кавги в пленарната зала уверени са и анализаторите, които предаването бе поканило на посетители.

Според Гергана Паси най-малко този път се чака да няма неколкодневни разногласия в загуба на парламентарно време за избора на управление на Народно събрание. Eксдепутатът Иван Сотиров пък счита, че би трябвало да се мисли за излизане от политическата рецесия оптимално бързо поради войната на Русия.

Това мнение - за заплахата, споделя другият някогашен национален фаворит Борис Станимиров. А психиатърката Цветеслава Гълъбова, която до неотдавна бе претендент за Народно събрание от " ЛЕВИЦАТА! " подсети, че политиците са големи длъжници на гласоподавателите, в това число във връзка с неналичието на правдивост в обществото и калпавите закони. 
ТЕМА преди 2 часа 429 преди 12 часа 2463 преди 12 часа 1231
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР