Всеки вот на недоверие към правителството на Бойко Борисов е

...
Всеки вот на недоверие към правителството на Бойко Борисов е
Коментари Харесай

Йончева: Всеки вот на недоверие към правителството на Борисов е закъснял

Всеки избор на съмнение към държавното управление на Бойко Борисов е просрочен, съобщи пред bTV националният представител и представител на ПГ на „ Българска социалистическа партия за България ” Елена Йончева.
 Борисов: Дойде ли Българска социалистическа партия на власт, всички еврофондове стопират  Българска социалистическа партия упорства за чуване на министри поради нов избягал пандизчия  Българска социалистическа партия внесоха настояването си депутатите да нямат почивка, ГЕРБ ги упрекнаха в популизъм
Работата на опозицията е комплицирана. Ние работим с инструментите на демокрацията. А по какъв начин да работиш с демократични принадлежности, в случай че пред себе си имаш една тайфа, а точно проведена незаконна група, по думите на досегашен народен представител от ГЕРБ (Антон Тодоров - б.р.)? Вотът на съмнение е сигнал, с цел да се разбере от жителите какво се случва в страната, твърди Йончева.

Тя добави, че депутати от другите парламентарни групи би трябвало да поддържат вота, даже и от ГЕРБ, тъй като не всички там са от проведената незаконна група.

Защото този избор на съмнение касае сигурността на жителите. Има неразкрити убийства, експанзия на всички места, нападения по селата. Обещанието на премиера, че във всяко обитаемо място ще има служител на реда, се трансформира в смешка – водевил и цирк, в който ние участваме, разяснява Йончева.

Според нея доста дребен % от кражбите се разкриват, а 85% от телефонните измами са неразкрити.

Коя е тази европейска страна, която не може да се оправи с този тип закононарушения? Министерство на вътрешните работи не се оправя със своята работа. И Цветанов го споделя на комисия, твърди говорителят на ПГ на „ Българска социалистическа партия за България ”.

Според нея напоследък са направени над 20 ремонти на закона за Министерство на вътрешните работи, има недокомплект на редови служители на реда, а чиновниците на реда получават мизерни заплати.

Не може да очаквате да ви охраняват, след като получават 700 - 800 лв., а охранител на мутра или предприемач получава 2500 лв.. Полицията няма самочувствие и достолепие. Хората не виждат там вероятност, разяснява Йончева. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР