Всеки военен кораб на САЩ, заплашващ националната сигурност на Иран,

...
Всеки военен кораб на САЩ, заплашващ националната сигурност на Иран,
Коментари Харесай

Иран: Ще потопяваме кораби на САЩ

Всеки боен транспортен съд на Съединени американски щати, заплашващ националната сигурност на Иран, ще бъде потънал, това е споделил командирът на Корпуса на стражите на Ислямската гражданска война военачалник Хосейн Салами.

Високопоставеният боен през днешния ден е съобщил, че е издал заповед. В нареждането се е давало правото бойците и офицерите от елитното приветствие да откриват огън по плавателните съдове на американските военноморски сили, в случай че корабите на Съединени американски щати основават заплаха за Ислямската република. "Сигурността в региона на Персийския залив е наш стратегически приоритет ", е допълнил генералът, представен от съветския уебсайт МИГнюз.

Тръмп подреди на американските военноморски сили да унищожават всеки ирански кораб, който ги безпокои

Президентът и висш главнокомандващ на Съединени американски щати Доналд Тръмп  Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 година в нюйоркския през вчерашния ден е издал заповед до корабите на американските Военноморски сили в Персийския залив да унищожават всеки ирански кораб, който ги безпокои.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР