Всеки вид вид физическа болка е свързан с нараняване, заболяване

...
Всеки вид вид физическа болка е свързан с нараняване, заболяване
Коментари Харесай

За какви емоционални проблеми подсказват болките в тялото ви?

Всеки тип вид физическа болежка е обвързван с пострадване, заболяване или здравословно положение. Но прочувственото ви положение също може да докара до болежка, която е толкоз мощна, колкото след физическо пострадване. Ако не желаете да изпитвате дискомфорт в тялото, който е провокиран от персонални проблеми, научете по какъв начин можете да го избегнете.

Болка във врата

Счита се, че болката в задната част на врата е обвързвана с напрежението, което изпитвате поради приятелите си . Ако някой от тях търси амнистия или сте скарани и би трябвало да прекратите взаимоотношенията си, то болката във вратът е нормална. За да прекратите болката, просто простете на хората, които са ви ядосали. Също по този начин тази болежка е типична, когато игнорирате проблемите си.

Главоболие

Ако страдате от тежко главоболие, то една от аргументите може да е стрес . Ето за какво даже и да изпиете хапче, то евентуално няма да ви помогне. Вместо това е добре да започнете да вършиме това, което харесвате и обичате.
 главоболие iStock/Getty Images
Високо в гърба

Когато не получавате прочувствената поддръжка, от която се нуждаете, изключително от хората, на които държите, може да почувствате болежка, която се намира високо в гърба. Тази болежка се появява, когато се почувствате самотни , неоценени или необичани. Един от методите за премахването на тази болежка, е да намерите нови хора, с които няма да се чувствате сами.-->

Ниско в гърба

Ако се притеснявате за финансовото си положение , може да изпитате болежка, която се намира ниско в гърба ви. Ако желаете да премахнете тази болежка, би трябвало да започнете да разпределяте парите си рационално.
 болки в гърба iStock/Getty Images
Болка в лактите

Този вид болежка не се появява постоянно. Но, в случай че в миналото я изпитате, то би трябвало да знаете, че тялото ви подсказва, че водите прекомерно застоял метод на живот.

Болка в бедрата

Тази болежка е обвързвана с нежеланието ви да предприемете деяние към възстановяване на живота ви. Това може да бъде обвързвано със боязън от смяна, само че не забравяйте, че едни от най-хубавите неща в живота се случват, когато преодолеете страха си.

И още:
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР