Всеки вероятно е мечтал да се запознае с любимата си

...
Всеки вероятно е мечтал да се запознае с любимата си
Коментари Харесай

Звездите, които се ожениха за свои фенове

Всеки евентуално е мечтал да се запознае с обичаната си звезда или даже да прекара живота си с обичания артист или артист. Изглежда като приказка, само че за няколко късметлии, тя в действителност се трансформира в действителност.

В ГАЛЕРИЯТА ВИЖТЕ ЗНАМЕНИТОСТИТЕ, КОИТО съдебна експертиза ОЖЕНИХА ЗА СВОИ ФЕНОВЕ

Привидно холивудските звезди живеят в свят на пари, популярност и необхватен разкош, само че понякога и те са тъкмо като нас.

Бедният живот на звездите преди огромния екран
 Мат Деймън и Лусиана Баросо Мат Деймън и Лусиана Баросо
Мат Деймън среща бъдещата си брачна половинка Лусиана Баросо в бара, където тя работи. Актьорът се отбива там за пиво сред фотосите на кино лентата Stuck on You. Никълъс Кейдж се дами за третата си брачна половинка Алис Ким през 2004 година, когато тя работи като сервитьорка.

Това, което стартира като сантиментална приказка, скоро ще се трансформира в женитба на звезди.

Разказите на тези звезди, които са се оженили за елементарните хора, са сладки, луди и изцяло правилни. Което значи, че в действителност е допустимо звезда да се влюби във вас. Всичко, което би трябвало да извършите, е да сте на точното място в точното време.

Джош Дюамел е един от тези щастливци, на които им е било писано да имат своята жена-мечта. В интревю за InStyle той даже признава, че още преди да се срещнат персонално с Фърги, той я е сънувал.

Двамата бяха женени осем години и имат наследник Аксел, който се роди през 2013 година Запознават се през 2004 година, тъй че са дружно от общо 13 години.

ДВОЙКИТЕ, КОИТО съдебна експертиза ОТКАЗАХА ОТ СЪВМЕСТНОТО СИ БЪДЕЩЕ ПРЕЗ 2017 Г. СНИМКИ

Том Круз също в миналото е бил сбъдната фантазия за Кейти Холмс - тя не един път е признавала, че е била голям негов почитател и даже е държала негова фотография в учебника си от гимназията.

Следете ни на всички места и когато и да е с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от Гугъл Play и AppStore.

За още вести харесайте страницата ни във Фейсбук ТУК
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР