Всеки в по-дълга връзка е забелязал как любовта и по-скоро

...
Всеки в по-дълга връзка е забелязал как любовта и по-скоро
Коментари Харесай

Омъжените жени изпитват двойно по-малко оргазми

Всеки в по-дълга връзка е забелязал по какъв начин любовта и по-скоро половата пристрастеност, стартира да изтича през пръстите. Все по-често се отдавате на полова фамилиарност с Мия Калифа, в сравнение с с благото в спалнята, заради простата причина, че Мия не просто мълчи, само че и поема всякаква отговорност.
Ново изследване на университета в Бригам е разкрило, че повече от 49% от дамите изпитват все по-рядко оргазъм, на фона на 87% от женените мъже. Както подозирахме - мъжете в никакъв случай не симулират оргазъм. Проучването употребило събраната информация от 1683-а хетеросексуални млади двойки. Мъжете и дамите били събрани настрана и трябвало да дискутират своя сексуален живот, честотата на полов контакт и гранд финалето - в никакъв случай в окото, само че постоянно там.
Проучването посочило, че повече от 43% от аудиторията даже няма визия дали бамбините в действителност са съумели да изпитат оргазъм или симулират като Кристиано за дузпа. Друга четвърт от изследваните споделили, че партньорката им свършва дори повече, в сравнение с би трябвало, освен това без присъединяване на съседа или други трети лица.
Това автоматизирано потвърждава, че към момента има разлика сред половите прекарвания на мъжа и дамата. С други думи, мъжът е по-задоволен и благополучен. Това автоматизирано разрешава на дамите да стартират да стачкуват за равни права и късмет за оргазъм.
Не сме сигурни кой ще е отговорен, само че пък сме доброволци за всяка една, която към момента не е направила летния O-поглед, преоткрила религията като най-божествена форма и други сходни тежки прекарвания. Та съжаляваме, уважаеми съпруги, само че замислете се кое е най-гледаното порно сега? За милфките приказваме!
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР