Всеки в Европа знае какво е мафията. Благодарение на започналата

...
Всеки в Европа знае какво е мафията. Благодарение на започналата
Коментари Харесай

Сезон 3 на Narcos вече е тук

Всеки в Европа знае какво е мафията. Благодарение на почналата през 90-те (и продължаваща до ден днешен) върволяк от събития, в България незаконните организации също са чудесно познати.

Случващото се в Централна и Южна Америка обаче е нещо напълно друго. Историята на техните наркокартели звучи като същинска кървава приказка. В това е ключът към изключителния триумф на един от най-силните сериали на Netflix – Narcos, разказващ за борбата за власт и систематизиране на наркоканалите в Колумбия

Робот написа нова книга за "Игра на тронове "

Офисна ТВ тресчица

Големият въпрос след изключителния триумф на първите два сезона беше дали те ще могат да създадат уместно продължение. Особено поради, че за Сезон 3 нямаше по какъв начин да разчитат на огромната звезда Вагнер Моура – пъклен симпатичния бразилски артист играеше Пабло Ескобар, който пък бе погубен в последния епизод на Сезон 2.
 Педро Паскал в Narcos 3. Педро Паскал в Narcos 3.
Както постоянно повелява традицията, Netflix не ни хранят с по лъжичка на час – при започване на септември те пуснаха за стрийм целия трети сезон на Narcos. Което пък ни дава опция да заредим пуканките и/или студените бири за изтощително дълго гледане един след различен на всички 10 епизода.
 Дамиан Алказар в Narcos 3. Дамиан Алказар в Narcos 3.
Най-хубавата вест в тази ситуация е, че си заслужава. Въпреки неналичието на основни артисти като Моура и Бойд Холбрук (последният играеше американския сътрудник Стив Мърфи), новият Narcos ни среща с брилянтния Педро Паскал като сътрудник Хавиер Пеня и Дамиан Алказар като Гилберто Родригес Орехуела – предводител на може би най-големия в света наркокартел Cali.

Това е и в основата на историята в Сезон 3 – битката на дребното почтени колумбийски военни и служители на реда (плюс няколко американски агенти) против разрастването на въздействието на Cali, трансформирали се в същинско нарко страшилище след отстраняването на Пабло Ескобар. Има напрежение, обрати, кръв, изменничества и жестока актьорска игра. Точно това, което ачквахме.

Нека гледането стартира в този момент!
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР