Всеки творец е проводник на една висша енергия отгоре и

...
Всеки творец е проводник на една висша енергия отгоре и
Коментари Харесай

Писателят Юлияна Георгиева: Всеки творец е проводник на една висша енергия отгоре

Всеки създател е проводник на една висша сила от горната страна и по този начин наречената  " муза “ е моментът, в който ние сме се настроили на тази периодичност и като радиоапарат съумяваме да осезаем вълните, с цел да слезе на земята нещо, което не е било тук до този миг. Това е един тип съдействие с висшата сила. Това сподели в интервю за " Фокус " писателят и стихотворец Юлияна Георгиева.

" Човек ощетява света когато не извършва задачата си, когато не употребява гениите си, когато не влага дарбите си в нищо пълноценно. Ние сме тук, с цел да създадем това нещо и по тази причина би трябвало да използваме гения си оптимално, тъй като той ни е даден и в случай че пропуснем опцията, ще изпитваме единствено страдание, че си имал капацитета и потенциала, само че си го отсрочил във времето или пренебрегнал, “ разясни тя.

Публикува инцидентно в страницата си във " Facebook “ и получава доста положителни реакции за стиховете си, което я подтиква да продължава с времето да се въодушевява и да шлифова галактическите си хрумвания, и незабелязано трансформира страницата си в цифровото пространство в една споделена страст " Сантименталният динозавър ".

По думите ѝ все повече младежи се обръщат към поезията в последните години. В България се засилва това общество и от ден на ден младежи пишат, четат, събират се да обменят опит във всевъзможни културни формати, свързани с изкуството. " Поезията като род е непреходна. Колкото и да се трансформира светът, възприятията ни остават – желаеме да бъдем обичани, опасяваме се да не бъдем засегнати, желаеме да изпитаме нещо красиво и всевъзможни такива естествени човешки неща. За мен поезията е един повсеместен формат, “ разясни поетесата.    

Според Юлияна Георгиева обществените мрежи в актуалния свят спомагат и улесняват разпространяването на поезията. " Никога досега не е било толкоз елементарно да разпространиш нещо, което искаш да кажеш. В момента обществените мрежи могат да бъдат нещо доста мощно както в положителен, по този начин и в отрицателен проект, и от нас зависи по какъв метод ги използваме. Ние бихме могли да реализираме доста огромни неща и да разпространим доста хубави хрумвания точно посредством тях, и от нас към този момент зависи кое от двете ще изберем, “ акцентира тя.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР