Всеки сигнал за подслушване трябва да се провери. Това заяви

...
Всеки сигнал за подслушване трябва да се провери. Това заяви
Коментари Харесай

Радев: Всеки сигнал за подслушване трябва да се провери

Всеки сигнал за подслушване би трябвало да се ревизира. Това съобщи президентът Румен Радев пред публицисти довечера. Държавният глава добави, че са нужни кадрови промени.

Къде бяха същите критици, когато тяхното държавно управление, което отговаряше за организацията и контрола за отбрана на класифицираната информация, позволи не един, а пет български офицери, на които те са издавали допуски за класифицирана информация, да бъдат пробити от непознати служби, попита Радев.

И добави:

Защо беше тяхното безмълвие за 3 милиарда лева, изхарчени от тяхното държавно управление от нашите пари за " Турски поток ", които в никакъв случай, повярвайте ми, няма да ги си върнем. Къде бяха и за какво мълчаха 10 години, в които министър председателят Борисов забатачи безнадеждно интерконектора с Гърция и в този момент нямаме никаква действителна диверсификация.

Защо мълчаха, когато към тях постъпваше информация за 60 млн., изтеглени кеш от Васил Божков, попита президентът.

Радев разяснява още: Миналото лято сложи членовете и остриетата на ГЕРБ пред алтернатива: да спасят себе си и партията, като се разграничат от своя злепоставен министър председател, или да го бранят с телата си и да пропаднат дружно с него в бездната на неговия честен срам.

Днес виждате резултата от това, че те избраха второто, безапелационен е президентът.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР