Всеки сигнал се разглежда и се установява неговата истиност. Това

...
Всеки сигнал се разглежда и се установява неговата истиност. Това
Коментари Харесай

Маринов ще проверява сигнал за опит за държавен преврат

Всеки сигнал се преглежда и се открива неговата истиност. Това сподели вътрешният министър Младен Маринов във връзка импортираният тази заран сигнал за подготвян държавен прелом, съобщи БГНЕС.
Той сподели, че имат голям брой сигнали, които се ревизират, Министерство на вътрешните работи също по този начин следи и ситуацията в страната.
Вътрешният министър добави, че митингите против и в поддръжка на кандидатурата на Иван Гешев за основен прокурор са били декларирани, както е по закон в столична община.
„ От наша страна бяха взети ограничения за недопускане на нарушавания. Продължаваме да следим обстановката и да прилагаме нашите пълномощия там където има потребност ”, сподели Маринов.
За това до каква степен е сериозен сигнала, че митингите против номинацията на Иван Гешев за основен прокурор трябвало да прераснат в митинги и в побутване на държавното управление, Маринов сподели, че при тях в Министерство на вътрешните работи няма още нищо импортирано.
„ Така че в случай че сигналът е импортиран в прокуратурата и получим предписание от нея, ще създадем съответните дейности, само че всеки сигнал се преглежда и се открива неговата истиност ”, съобщи Маринов.
Маринов разяснява и медийни изявления, съгласно които на 12-ти септември ще е ескалацията в митингите и опитите за прелом с думите, че „ има такива сигнали и ние сме обезпокоени от това, което чуваме и по действен път, че вероятно могат да зародят някакви нарушавания на публичния ред пред институциите ”.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР