Всеки си мечтае да е млад и много богат, но

...
Всеки си мечтае да е млад и много богат, но
Коментари Харесай

Те нямат 18, но са вече едни от най-богатите тийнейджъри в света

Всеки си мечтае да е млад и доста богат, само че какво се случва, когато си единствено младеж, а към този момент милионер? За тези деца парите са причина за едно по-добро бъдеще и богата гама от благоприятни условия за реализация. Ето кои са младежите, станали международно известни и извънредно богати, с помощта на работата си или на финансовото положение на родителите си.  

Миа Талерико

2 милиона $

12-годишната актриса влиза в листата на най-младите милионери със своите 2 милиона $. Своя дебют Миа прави на 8 месеца, с присъединяване си в Дисни сериала „ Късмет, Чарли “. В него тя играе Чарли Дънкан, най-малкото дете в фамилията.

Виж още: Алекс Петканова с инфлуенсърска пауза? Красавицата показа и за още нещо, което изненада

Мили Боби Браун

10 милиона $

17-годишната актриса е добра позната на феновете от сериала „ Странни неща “. Тя стартира актьорската си кариера още през 2013 година, когато взе участие в занимателна телевизионна игра. Последно актрисата изигра сестрата на Шерлок Холмс във кино лентата „ Енола Холм “.

Данилин Бъркхед

10 милиона $

14-годишната щерка на починалата актриса, модел и телевизионна звезда Анна Никол Смит е на път да стане извънредно сполучлив модел. Една от най-забележителните акции, в които взе участие е през 2013 година, като лице на линията Guess Girl’s Spring. Събитието е извънредно особено за Данилин, защото майка ѝ също е била модел за тази компания.

Виж още: Култовите БГ излъчвания, които към този момент не са на ефир (но бихме гледали и през днешния ден!)

Сури Круз

500 000 $

15-годишната фешън икона измежду младежите има чистата сума от половин милион $. Сумата не е изключително огромна, когато се има поради положението на нейните родители - Кейти Холм – 25 милиона $ и Том Круз – 600 милиона $.

Блу Айви Картър

1 милиард $

Първородната щерка на Бионсе и Джей Зи е с предстоящата налична сума от 1 милиард $. Освен, че получава част от приходите на стилния бранд с нейното име, Блу Айви се изявява и като реализатор. На последните награди Грами 9-годишната изпълнителка завоюва своята първа статуетка.

Виж още: Сексапилна хубавица от „ София денонощно “ е подготвена да стане астронавт, само че се тормози за силикона 

Валентина Пино

7.1 милиард $

Валентина е най-богата тийнейджърка в класацията ни, а най-вероятно и в света. Сумата от 7.1 милиард $ е учредена на чистата стойност на родителите ѝ - актрисата Салма Хайек и милиардера Франсоа-Анри Пино. С тази сума в банковата си сметка, с каквото и да реши да се занимава, 13-годишната Валентина може да разчита на триумф.

Изображение: Getty, https://www.instagram.com/blueivy.carter/, https://instagram.com/miatalerico101 

 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР