Всеки си има своите както силни, така и слаби страни,

...
Всеки си има своите както силни, така и слаби страни,
Коментари Харесай

Най-дразнещият ви навик в любовта според зодията

Всеки си има своите както мощни, по този начин и слаби страни, които понякога излизат на повърхността. Някои хора обаче могат да те извадят от равновесие, „ с помощта на ” досадните си привички, когато се намират във връзка. Разбира се, вашата половинка сигурно обича даже и тях, само че въпреки всичко имайте едно мислено!
Овен – Постоянно търси физически контакт
Овните като че ли не могат да държат ръцете си надалеч от половинката и въобще не ги интересува кой вижда! Макар че е сладко, за някои хора, които държат повече на персоналното си пространство, може да е същински пъкъл.
Телец – Става „ лепка ”
Въпреки че може да наподобяват резервирани на първата среща, те елементарно превключват предавките, окажат ли се във връзка. Бързо пускат бариерите си и могат да бъдат натрапчиви, даже завладяващи на моменти.
Близнаци – Крие, че е привързан
Имате известност, че сте двулични, само че това в действителност не е вашият скучен табиет. Обичате да държите вариантите си отворени и въпреки да нямате проблем с моногамията, се колебаете да сложите етикети на връзката си.
Рак – Обсъжда общото бъдеще прекомерно рано
Въпреки че не се страхувате да се обвържете с някого и не харесвате игри (което е супер готино), вие сте склонни да желаете да планирате бъдещето си с индивида, даже и да не сте в изключително съществени връзки.
Лъв – Сравнява връзката си с други
Не се примирявате, когато става въпрос за връзки, само че имате неприятния табиет да сравнявате връзките си с другите. Искате връзката ви да е най-хубавата, тъй че когато видите други да са по-романтични или да наподобяват по-щастливи, вие завиждате и се стремите да извършите връзката ви да наподобява по пример.
Дева – Постоянно търси „ под вола теле ”
Известно е, че на Девите им би трябвало много време, с цел да се провиснал, само че даже когато го създадат, това е ориентировъчно и доста нагледно казано. Нещата могат да се развиват добре, само че вие като че ли изпитвате потребност да търсите недостатъци в индивида до вас.

Везни – Споделя прекалено много в обществените мрежи
Когато сте влюбени, желаете всички да знаят. Публикувате фотоси, сторита, сърцераздирателни постове и въпреки хората да са щастливи за вас, в един миг става малко досадно.
Скорпион – Мнителен е
Да, това е стандарт, само че това не го прави по-малко правилно. Въпреки че обичате колегата си, можете да бъдете много поглъщащи, задавайки непрекъснато въпроси и съмнявайки се във всичко.
Стрелец – Обича да флиртува
Вие сте занимателна и общителна персона и просто обичате хората, тяхната компания и занимателните диалози. Въпреки че може да желаете да сте единствено с колегата си, имате малко флиртуваща персона, която изпраща някои смесени сигнали.
Козирог – Винаги желае последната дума
Обичате да контролирате нещата, най-малко до известна степен. Можете да бъдете много песимистични във връзка с връзките, тъй че когато влезете в такива, държите да имате предимство, тъй че да се чувствате удобно къде отивате.
Водолей – Говори прекалено много
Може да сте останали с усещане, че Водолеите са резервирани и дистанцирани, само че сега, в който стартират връзка разпростират всичките си страсти и мисли и половинката се трансформира в психоаналитик.
Риби – Проектира упования и сюжети
Рибите са склонни да отделят доста време за размисъл за това, което желаете в една връзка. За страдание, също по този начин им е много мъчно да изразят своите стремежи и потребности и просто остават разочаровани всякога, когато половинката не им е прочела мислите.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР