Всеки си има недостатъци, но това са най-неприятните черти на

...
Всеки си има недостатъци, но това са най-неприятните черти на
Коментари Харесай

Любимите фрази на гаднярите-мъже според зодията им

Всеки си има дефекти, само че това са най-неприятните черти на всяка една от зодиите.

Овен

Упорит като стадо овни (какъвто си е). На Овена му е през рогата за възприятията на другите.

Той просто ги употребява. Докато нещо му принадлежи всичко е наред. Ако реши, че му би трябвало нещо, което няма, ще си счупи главата, с цел да го получи, даже да не му е нужно.
Любимата му фраза – Естествено, че съм прав!

Телец

В началото си мислите, че това е един благ и добър човек, само че след това разбирате, че не е по този начин. Той има своите мисли, за които в никакъв случай няма да ви опише. Няма потребност от никого. Ако си с него - обслужвай го.

Любимата му фраза – самичък си си отговорен!

Близнаци

Много е значим, само че в действителност е най-обикновен празнословец. Силен на думи – слаб на каузи. Само ви се коства, че е постоянно радостен. Не, той е мрънкало, само че не пред всички.

Любимата му фраза – Чувствам, че съм ти другар!

Рак

Нито риба, нито рак. Няма персонално мнение. Влачи се след тълпата, все желае да реализира нещо, само че постоянно ще се откри някой по-добър, който да го изпревари. Не става за водач.

Любимата му фраза – както желаят другите – по този начин да е. Все ми е тая...

Лъв

Самовлюбен гадняр. Винаги си мисли, че е прав, че е най-хубавият. Така и ще бъде, в случай че стадото го поддържа. Ако е уединен, не е кадърен на нищо.

Любимата му фраза – Така желаех.

Дева

О, той може да ви довърши с перфекционизма си. Смята се или за съвършен, или за нищо, само че във всички случаи ще ви досади. Може да ви убие за най-малката неточност. Страшно раздразним.

Любимата му фраза – Казах ти...

Везни

Той ще е благ с вас, когато му би трябвало нещо, само че след това ще има внезапна смяна и ще стане недодялан, даже нечовечен. Настроението му непрестанно се трансформира, двуличен е. Нищо не може да реши самичък, само че се счита за доста готини.

Любимата му фраза – Никой не ми оказва помощ, толкоз съм самичък.

Скорпион

Пълен извратеняк. Докато го пращаш на м...та му ще тича след теб, само че сега, в който бъдеш блага с него – нещата се трансформират.

Любимата му фраза – Аз я обичам (нищо, че я познавам от две седмици)

Стрелец

Той е с всички, само че не е с никой. Изглежда, че има хиляди другари, само че той не мисли по този начин за тях. Може да те остави в предишното, без да се замисли

Любимата му фраза – Възможно е...

Козирог

Прави се на перфекционист, само че е надалеч от Девите. Често мрънка. Ако му затвориш устата, може да почине.

Любимата му фраза – Най-добре ми е самичък!

Водолей

Ще те изтеза с префърцунените си думи, които просто е прочел в някоя книга и въобще не е наясно със смисъла им, само че от време на време може да е в действителност интелигентен. Често е лакомец, поради свободата си може да те изхвърли от живота си, без да се замисли.

Любимата му фраза – Ти просто не разбираш!

Риби

Всички си мислят, че е мрънкало, само че нееее, той може да те стрие на прахуляк с моралното си принуждение. Ще те приближи оптимално до себе си, а след това ще те изхвърли от живота си, тъй като е уверен, че ти вреди. Ще се изтезава без теб, само че няма да се върне. Защото е мега чудноват.

Любимата му фраза – Бях ангажиран...
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР