Всеки си има история, дори и херцогинята Кейт Мидълтън... Кейт

...
Всеки си има история, дори и херцогинята Кейт Мидълтън... Кейт
Коментари Харесай

Тримата мъже, с които е била Кейт Мидълтън, преди да се омъжи за принц Уилям

Всеки си има история, даже и херцогинята Кейт Мидълтън...

Кейт и Уилям са несъмнено една от най-известните двойки в света, само че принцът надалеч не е единственият мъж, с който Кейт се е срещала.

Херцогът и хецогинята на Кеймбридж се ожениха на 29-ти април 2011г., само че преди Кейт да срещне своя принц, ѝ се е наложило да целуне няколко жаби (или най-малко няколко други мъже, които не са били със синя кръв).

Преди да се влюби в Уилям, Кейт се е срещала с трима други мъже - Уилям Маркс, Хенри Ропнър и Ръпърт Финч . Днес ще ви разкажем за преднишните връзки на херцогинята с тези мъже:

Уилям Маркс - става известно, че принц Уилям не е единственият Уилям, с който Кейт е излизала. Докато е била в гимназията или по-скоро в влиятелния пансион Malborough College, тя се с срещала с Уилям Маркс, а нейни близки твърдятл че той е бил първата ѝ обич. В момента Маркс е политически кореспондент в CNBC. Женен е за Джоана Бота, негова италианска колежка. Двамата имат наследник.

Хенри Ропнър - Кейт и Уилям се разделят за малко през 2007г., тъй като бъдещата херцогиня не съумява да издържи на медийното внимание. По това време тя излиза за малко с Хенри Ропнър. В момента той е женен за Наташа Синклер, щерка на бизнес магнат. Семейството на Ропнър също има много сполучлив интернационален бизнес. Въпреки раздялата Кейт и Хенри остават другари. Забелязани са дружно на женитба през

Рупърт Финч - той е последният другар на Кейт преди тя да събере с принц Уилям. Двамата се срещата в университета St. Andrews, до момента в който Кейт е в първи курс, а Рупърт в неговата последна година от образованието му по право. Връзката не траяла доста дълго, двамата се разделили след по-малко от година, а по-късно Кейт почнала връзката си с принц Уилям. В момента Рупърт е юрист в Лондон и е женен за дъщерята на маркиза на Рединг - лейди Наташа Руфъс.

 кейт мидълтън принц уилям Getty/Gulliver

След всичко това стартира същинската приказка за Кейт и Уилям, които също се срещат в университета St. Andrews. Първоначално двамата са единствено другари, само че няколко месеца по-късно стартират да излизат като двойка, а резултатът от това са една кралска женитба и три прелестни деца!

Още:
Уилям и Кейт си дали клетва да се оженят години преди годежа Премълчаваните секрети към връзката на принц Уилям и Кейт Мидълтън Кралски биограф споделя по кое време принц Уилям решил, че Кейт Мидълтън е дамата за него
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР