Всеки шофьор (и не само) знае колко е неприятно, когато

...
Всеки шофьор (и не само) знае колко е неприятно, когато
Коментари Харесай

Край на жегата в колата през лятото

Всеки водач (и не само) знае какъв брой е неприятно, когато в летните горещини би трябвало да се качи в паркирания автомобил, а температурата в купето е надминала 50 градуса. Винаги може да включим климатика или да профучим с отворени прозорци с вярата да се охладим. Компанията Lanmodo е решила да се оправи с казуса в зародиш и е проектирала великански чадър за коли, който може да бъде инсталиран върху всевъзможни модели.



Автоматичната тента се отваря за нищожните 8 секунди с отдалечено и защищава колата освен от слънце, само че и от сняг, падащи предмети, градушка, киселинни дъждове, птичи изпражнения. Първоначалното й предопределение е главно жегата - чадърът подсигурява до 36 градуса по-ниска температура спрямо тази на кола, оставена на слънце.

 Снимка 366557

Най-забавната част съгласно нас е, че изобретението на Lanmodo може да се употребява и като плажна тента или чадър за лов на риба, които са устойчиви на вятър с 49 км/ч и имат USB порт. С няколко спомагателни съставния елемент може да превърнете чадъра и в палатка, снабдена с LED осветяване. Стартовата цена е 300 $.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР