Всеки шантаж и опит да се създаде вътрешен смут е

...
Всеки шантаж и опит да се създаде вътрешен смут е
Коментари Харесай

Путин: Всеки шантаж и опит за вътрешен смут е обречен на провал

„ Всеки шантаж и опит да се сътвори вътрешен ужас е жертван на неуспех. “

Това съобщи довечера в телевизионно послание съветският президент Владимир Путин, съобщи ТАСС, представена от Българска телеграфна агенция.

Президентът благодари на руснаците за тяхната устойчивост, единение и национализъм през последните дни, като акцентира, че всички опити за основаване на вълнения са обречени на крах.

" Скъпи другари, през днешния ден още един път се обръщам към всички жители на Русия. Благодаря ви за вашата устойчивост, единодушие и национализъм.

Тази гражданска взаимност сподели, че всеки шантаж, всеки опит за предизвикателство на вътрешни вълнения са обречени на крах ", съобщи президентът.

Той благодари на беларуския президент Александър Лукашенко за ролята му в осуетяването на метежа.

Путин съобщи, че даденото заричане за прошка на членовете на частната военна компания " Вагнер " ще бъде изпълнено.

" Знаехме и знаем, че голямото болшинство от бойците и командирите на групировката " Вагнер " също са патриоти на Русия, правилни на своя народ и страна. Те потвърдиха това с храбростта си на бойното поле, освобождавайки Донбас и Новорусия.

Беше изработен опит те да бъдат употребявани... против своите братя по оръжие, с които дружно са се борили за страната и нейното бъдеще ", сподели още Путин.

 

 
Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР