Всеки сезон в годината има своята красота, особено когато става

...
Всеки сезон в годината има своята красота, особено когато става
Коментари Харесай

Най-актуалните цветове за маникюр тази зима

Всеки сезон в годината има своята хубост, изключително когато става въпрос за маникюр. Зимният обаче свързваме с коледните и новогодишни празници. Щом падне първият сняг, незабавно ни хрумват красиви хрумвания за идващия ни маникюр. Дали да има снежинки, повече брокат, а може би акцент, с който да загатнем за наближаващите празници.

Вероятно ръцете и ноктите ви ще имат потребност от малко обич. Считайте това за вашата покана да издигнете идващия си маникюр от съществена грижа за грижата към по-чувствителна опция за възстановяване на настроението. Цветът на лака за нокти, който избирате, не е нужно да е отегчителен или предстоящ – в действителност тази зима ние сме за намиране на нюанси, които са енергизиращи и непредвидени.

Това е мястото, където трендовете в промишлеността за нокти наподобява също са фокусирани сега.

 infomax-logo-50-15-HW

Най-актуалните цветове за маникюр тази зима

Кафяво

 маникюр Най-актуалните цветове за маникюр тази зима фотография: pinterest

Въпреки че дълбоките, мрачни тонове постоянно са доминирали в маникюр за студено време, има нещо, което се усеща по едно и също време ненадейно и първокласно в шоколадово- или мока-кафяв цвят на ноктите. Нанасяйте го с топ лак на всеки няколко дни, с цел да поддържате цвета без начупване и да придадете брилянтен емайл, който поддържа чувството приповдигнато и елегантно.

Неутрално

 маникюр Най-актуалните цветове за маникюр тази зима фотография: pinterest

Минималистичните цветове на ноктите са типичен с причина. Те са безупречни, подхождат на всеки звук на кожата и няма да се сблъскат с нито едно облекло. Но новата мода е от неутрални нюанси. Помислете за кафяво, гълъбово сиво и кремаво бадемово – тези цветове за шлагер в маникюра тази зима.

Металик

Металите са на всички места сега.Експериментирането с железни нюанси придава малко преимущество и искра на обичайния ви зимен външен тип, а нюансът на розово злато добавя изключително земните тонове, които може да сте склонни да носите по време на захлаждането. Този маникюр е моден и съвременен.

Тъмна череша

 маникюр Най-актуалните цветове за маникюр тази зима фотография: pinterest

Тъмната череша стои прелестно както на по-къси нокти, по този начин и на по-дълги, тъй че приказваме за универсално използван настоящ цвят.

Точно както подсказва името му, цветът тъмна череша е този бездънен, кондензиран и изискан червен колорит, напомнящ за узрели черни череши. Оттенъкът има „ вампирска “ атмосфера като лака мрачно алено вино, само че тъмната череша има наклонност за още по-голяма дълбочина на цвета. На пръв взор може да се сметне за тъмнокафяв или даже черен, само че с вярната светлина могат да се видят лилави и червени нотки, които блестят. Този маникюр е шлагер.

Розово

Ако не сте фенове на ярките и изразителни цветове, ви предлагаме да изпробвате съвсем транспарантно розово. Толкова внимателно, чисто розовото е тънък, само че грациозен цвят, който сплотява всяка визия. Независимо дали сте в придвижване, или работите от у дома, поглеждането към този колорит съвсем постоянно ще докара усмивка върху лицето ви. Този маникюр е извънредно моден.

Синьо

Ако търсите нещо самоуверено и привличащо вниманието, заложете на кобалтово синьо. Достатъчно изразително, че да приказва единствено за себе си. Този цвят се трансформира в повсеместен цвят за цялата година. Комбиниран с нещо златисто или ярък деним, вашия маникюр ще изпъкне и сигурно ще се трансформира в централна тематика на идващото ви женско събиране.

Снежно бяло

 маникюр Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР