Всеки сезон се обвързва с дрехите. Ти вадиш добрата стара

...
Всеки сезон се обвързва с дрехите. Ти вадиш добрата стара
Коментари Харесай

Ето женските атрибути, по които точим лиги всяко лято

Всеки сезон се обвързва с облеклата. Ти вадиш положителната остаряла сбирка от тениски и дънки, които не спарват сътрудника, а дамата се зарежда с самообладание, приготвя кантара и осъзнава, че бразилските дупета ще бъдат настоящи и тази година. Не разбираме от мода, както и останалата част от мъжкото съсловие, а въобще няма да загатваме женската вълна, която напоследък обезверено се пробва да хване сигнала на кораба майка. Пишем идващите редове за дамите, които избират „ Armani “ пред „ Guci “, когато правилният отговор остава „ Victoria`s Secret “! Ето какво желаеме от родните дами за идните горещи дни и скрито се надяваме, че ще ни схванат, преди да профукат всички пари за джанти в мола (ние скрихме нашите спестявания в тайника под… няма значение). Представяме лятната женска сбирка, забелязана през мъжкия взор.

Класическият тип
От основаването на полата до всеки филм с горещи секретарки на Brazzers – класиката е безконечна. Веднага усещаш настръхването на Кънчо, до момента в който минаваш около тези дами от службата, които припомнят за френската розова кинематография (надяваме се, че въпреки всичко употребяват Bic-чето). Всичко от полата до коляното, ризата със инцидентно забравеното копче и лъскавите копринени чорапи е просто нашият дребен пропуск към парадайса. Представи си какво се случва, когато влезем в банка, където дрескодът е наложителен.

Клинчета
Все още не знаем за какво основателят на този тип дреха не е получил Нобелова премия, само че продължаваме да го предлагаме всяка година. Доказано е, че в женското тяло се гледат първо краката и дупето, а тази дреха предлага наслада и за двата пола: ти гледаш и се радваш, тя се радва, че я гледаш. Надяваме се, че кожените осъществявания ще се върнат задоволително бързо, тъй като не почитаме лентичките, които унищожават гледката. Уважаеми дами, в случай че разполагате с красиви крайници и сте чували това от мъж, отидете в магазина и си купете повече от тези! Предстои Ви едно прелестно лято с доста мемоари – полови!

Ефирните поли
Смятат за натурален зложелател на дамата, която желае да резервира поверителност, само че останалите нямат нищо срещу, когато усетят полъха напразно, палаво повдигащ крайчеца й, давайки малко повече на теб от най-долния ред на стълбите на подлеза. Изключвайки бонусите, които средностатистическия мъж може да получи, това е доста красиво облекло, доставящо редица мъжки погледи. Светлите цветове са за предпочитане и те задължават да търсиш очертанията на бельото й под спускащия се плат. И след това лекарите се чудят за съществуването н високо кръвно през лятото. Повече от тези, апелирам!

Очилата
Говорим за всички типове, само че без маската на електрожениста. Все отново желаеме да виждаме лицето против нас, а не възбудения взор на Дарт Вейдър. Изборът на затъмняващите стъкла се прави в наличието на мъж, тъй като сме почтени и постоянно бихме избавили дамата в неволя – изборът сред очила и шлем от Топ Гън е повече от сложен! Забравете за модата, избираме това, което ще Ви отива. Подозираме, че въобще няма да ни послушате, хвърляйки омайния взор на визьора „ възбуден R2-D2 “.

Високите токове
От самото начало са основани, с цел да не се навеждаш при всяко предпочитание за изложение на усеща към благото (секването на кръста е възможно). Мъжкото ухо е тренирано да реагира на мъркащ V-образен мотор и на тракането на високи токчета – и след двете минава нещо красиво. Този признак е като фундамент за нейната хубост и работи по-добре от виагра в леглото. Възможно е да оцениш нейните разходки до мола, стига това да остане в рамките на рационалното. Не бързай да се комплексираш, когато осъзнаеш, че тя става по-висока от теб – в душата на всеки мъж живее един авантюрист с готовност за подчинение на върхове!

Гримът
В устрема си да бъдат по-красиви и забелязвани, голям % от нежните същества се трансформира в индианец преди борбата с бледоликите. Какво ще се случи, в случай че кажем, че има дами, които нямат потребност от грим? Натуралната хубост е на първо място, йо! И щом не се е събудил с крясъци на сутринта, значи си одобрил видяното или още си пийнал! YouTube има задоволително уроци, които да предпазят от бойните окраски на Рамбо. По-малко цапаници, че всичко остава по бялата риза, а след това би трябвало да обясняваме на дамата!

Роклите
Не чакаме вечерните метли по улицата, тц! Предпочитаме по-леките и описващи облекла, за които най-често си мислим. Обикновено излизаме, когато и женската публика стартира да печели територии в коравите мъжки сърца със самочувствие и визия като на тези дългокраки хубавици с крила от подиума. Материята, цветовете и дължината са ваш избор, а точенето на лиги е напълно наша отговорност, с която се оправяме повече от добре!

Шорти
Харесват се от всички, а когато пред офиса минат няколко девойки с ранни тръпки по горещото време, ние към този момент сканираме през прозореца. Те са и повода да вървим с тъмни или огледални очила, когато вървим по улиците. Притежателката на късите гащи е и специалист на закачливата походка, с която прихваща сериозен % от мъжкото съсловие. Оценяваме ги, тъй като пазят девойката от прегряване и ни карат да вдигнем глава (долна)!

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР