Всеки сериал си има финален сезон. Дори Докато свят светува

...
Всеки сериал си има финален сезон. Дори Докато свят светува
Коментари Харесай

Сериалите, които приключват през 2019 г.

Всеки сериал си има заключителен сезон. Дори " Докато свят светува " и... " Game of Thrones ".

И до момента в който за последния от дълго време сме наясно, че ще завърши през този ефирен сезон (есен 2018 - пролет 2019), за някои от сериалите в долния лист останахме неприятно сюрпризирани, написа Lifestyle.

 Снимка 376713

" Аферата "

Старт: 2015

Сезони: 5

Оригиналният сериал на Showtime стартира с почтената лятна спекулация на един женен публицист със сервитьорка от курортно градче, с цел да се развие в комплицирана фамилна драма с изневери, разводи, депресирани деца и даже ликвидиране. Рут Уилсън получи " Златен глобус " за ролята си на Алисън, която ненадейно се оказа мъртва в четвърти сезон. Петият следващата година ще е заключителен.

 Снимка 376716

" Теория на огромния гърмеж "

Старт: 2007

Сезони: 12

Макар да е продукция на CBS, комедийният сериал, сходно на " Аферата ", се излъчва за българска аудитория по НВО. Ситкомът споделя за двама другари, които са брилянтни физици, само че имат проблеми със обществения си живот, до момента в който в съседство не се нанася сексапилна съседка (Кейли Куко). Джим Парсънс е награден с " Emmy " за ролята си на Шелдън, а сериалът досега (без финалният сезон, който излиза през 2019 г.) има 56 разнообразни награди.

 Снимка 361388

Game of Thrones

Старт: 2011

Сезони: 8

" Тежкото оръжие " на НВО ще завърши след сезонът, който се задава при започване на 2019 година Това го знаят към този момент и децата. Но до момента в който за предходните сезони можехме почти да се досещаме какво ще се случи, тъй като книгите от поредицата " Песен за огън и лед " на Дж. Р. Р. Мартин към този момент бяха излезли, в този момент нямаме никаква концепция по какъв начин би завършил този огромен епос с борби, изменничества, убийства, секс и непредвидени роднинства. И това е най-хубавото.

 Снимка 376718

" Готъм "

Старт: 2014

Сезони: 5

Сериалът на Fox e основан на персонажите на DC Comics и се развива във времето преди невръстният Брус Уейн да се е трансформирал в Батман. Главният воин е детектив Джеймс Гордън (Бен Макензи), който е заставен да търси освен възмездие за убитите родители на Уейн, само че и да се изправи против поредност злодеи в мрачния Готъм Сити. Борбата му завършва с финалния пети сезон, който ще бъде излъчен през 2019 година

 Снимка 376714

" Вътрешна сигурност "

Старт: 2011

Сезони: 8

Редно е да споменем истинското заглавие, както евентуално е по-познат сериалът на Showtime - " Homeland ". В него сътрудникът на Централно разузнавателно управление на САЩ Кари Матисън (Клеър Дейнс), която страда от биполярно разстройство, пробва да разкрие дали завърналият се неотдавна от Ирак американски сержант Ник Броуди (Деймиън Люис) е вербуван от Ал Кайда. Докато първият сезон звучеше безапелационно, със идващите оригиналността на сюжета от ден на ден се компрометираше. Според нас нямаше потребност да чакат чак 8 сезон, с цел да приключат с историята.

 Снимка 343721

" Къща от карти "

Старт: 2013

Сезони: 6

Дали обвиняванията в полов тормоз против Кевин Спейси са повода първият паметен сериал на Netflix да завърши с шестия си сезон през 2019 година може единствено да гадаем. Затова пък може единствено да се радваме, че водещата роля във финалния шести сезон ще се падне на Робин Райт, която продължава да бъде 47-я президент на Съединени американски щати Клеър Ъндъруд. Последният сезон ще има 8 епизода.

 Снимка 376719

" Mr. Robot "

Старт: 2015

Сезони: 4

Апокрифният за българските ширини сериал на Сам Исмаил е една от най-любопитните като тема поредици, появявали се в последните години. Той наблюдава младият експерт по киберсигурност и по едно и също време с това хакер Елиът (Рейми Малек), който е вербуван от анархистка кибер група, чиято цел е да изтрие базите с данни с задълженията на всички хора по света и да " събори " могъщата корпорация Е Corp. Сериалът завършва следващата година с четвъртия си сезон, който ще е с 12, а не с истинските 8 серии.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР