Всеки се появява на този свят с духовен партньор, неговата

...
Всеки се появява на този свят с духовен партньор, неговата
Коментари Харесай

Как кармата влияе върху откриването на любовта

Всеки се появява на този свят с нравствен сътрудник, неговата духовна половинка, която е определена за него дълго преди да се роди.

Всеки научава от огромната си обич урока, който би трябвало да научи през този живот, преди още веднъж да я срещне при следващото прераждане на душата.

Шансът е дребен, мъчно можете да откриете половинката си в безбрежния океан от хора на планетата. Кармата е това, което е отплатата ви за предходния ви метод на живот, при предходно прераждане.

Смята се, че идваме на този свят, с цел да се развием в духовно отношение, а също по този начин да открием, да почувстваме и да предложим едно и също нещо – любовта.

 Карма

Това, което съгласно нас са случайности, ни оказва помощ да открием духовната ни половинка, стига да отворим сърцето и възприятията си за това.

За страдание доста хора се вслушват в разсъдъка си, а не в сърцето си и по този начин се объркват и не могат да схванат, че са срещнали половинката си.

Смята се, че животът ни няма да е напълно цялостен, в случай че не открием нашата духовна половинка и по тази причина не би трябвало да се чудим, че непрекъснато усещаме липса на нещо.

Според доста религии двете духовни половинки са били едно цяло, само че по-късно са разполовени и по този начин се появяват обособените персони. След това през целия си живот те не стопират да се търсят един различен. За страдание обаче от време на време се случва по този начин, че през целия си живот не можете да откриете същинската си духовна половинка.

Това ще ви кара да се чувствате самотни и постоянно неудовлетворени. Според някои вярвания неприятната карма е повода да не можете да се съберете в този живот с половинката си.

За да изчистите неприятната си карма ще ви помогне медитацията, а картите таро могат да ви насочат в този живот да се опитате да поправите грешките от предходния.

Опитайте се да вършиме добрини даже на хора, които не познавате, не се поддавайте на неприятни въздействия и не влизайте в разправии по незначителни мотиви. Това ще ви помогне да срещнете огромната обич.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР