Всеки сам за себе си решава жилищния си проблем. Някои

...
Всеки сам за себе си решава жилищния си проблем. Някои
Коментари Харесай

Перфектната малка къща

Всеки самичък за себе си взема решение жилищния си проблем. Някои с години изплащат ипотечен заем, други се устройват в къщата на родителите си в провинцията, а трети демонстрират невероятна креативност и трансформират в комфортно жилище на пръв взор невъзможни обекти. Малко са тези, на които ще им пристигна на разум, че резервоар за преместване на товари може да бъде трансфорат в отличен парцел.

Влизайки в него човек попада в просторна стая. Подът е с ламиниран паркет, стените са боядисани в светли тонове, с цел да придават образно повече пространство. Таваните също са много високи.

В тази ексцентрична къща има даже дневна, спалня и кухня. Алтернатива на прозорците са огромните отвори за вкарване на стоката, издълбани в покрива.

В спалнята умерено могат да се настанят двама души. В нея няма шкафове и табуретки – единствено най-необходимото. За да се уголеми образно помещението са употребявани огледала. Кухнята е решена в ярко сини тонове, а подът – в жълтата гама В помещението има ледник, електрическа печка с фурна и шкафове, които са по този начин ситуирани, че да не заемат пространство. Може да звучи необикновено, на тази дребна повърхност има баня и душ кабина.

Интересен е фактът, че преди време притежател на сходен парцел го е оповестил на търг с първична цена от 99 цента. Стойността на сходен парцел е приблизително 50 000 USD.













Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР