Всеки съквартирант получава мисия, а дали мисията е успешна решават

...
Всеки съквартирант получава мисия, а дали мисията е успешна решават
Коментари Харесай

Кулагин Вече Мина Всички Граници! Тотална Гавра С Папи Ханс! Скандално Видео!

Всеки съквартирант получава задача, а дали задачата е сполучлива вземат решение още веднъж феновете. Такава получи и Кулагин, само че с осъществяването й той съумя да вбеси съквартирантите.

Първата задача беше на Лора, която трябваше да покаже по какъв начин купонясва. Втората задача беше предоставена на Папи Ханс, който трябваше да си обръсне брадата. Без проблеми Константин се сбогува с брадата си. Третата задача още веднъж беше предоставена на Папи, който трябваше да си обръсне косата. Той беше подготвен да направи тази жертва поради общия бюджет, само че съквартирантите го разубедиха.

Четвъртата задача беше предоставена на Кулагин („ Шоуто на Кулагин “). Той обаче тотално мина всевъзможни граници в опита си да извърши задачата. Гримьорът трябваше да прави похвали или да мълчи цяла седмица.

Още преди започването на задачата „ Окото на феновете “ Валентин се опита да оправи връзките си най-малко с Папи с типичния си закачлив и язвителен звук, само че безрезултатно. „ Пепа, Пепа… “, шеговито подхвърляше гримьорът на Папи и не спря да се смее, написа разкрития.ком. „ Виж на какво се е направила тази маймуна “, продължаваше Валентин да се пробва да разсъни Константин, смеейки се. Опитите на Кулагин да организира диалог с Папи обаче не сполучиха и той се отдръпна.

След секунди гримьорът се върна с четка в ръка. „ Пепа, желая да приказвам с теб. Пепа, желая да те попитам за какво тази четка мирише по този метод “, попита Кулагин смеейки и навирайки четката за зъби пред носа на Папи. „ Какво си правила с електрическата ми четка в банята “, не спираше да пита и да се смее гримьорът.

Валентин даже се закани на Папи като сподели, че от на следващия ден на табелката за стаята им ще написа: „ Г-жа Пепа Ханс “ и се отдръпна в стаята си.

След малко гримьорът още веднъж се върна и продължи да се заяжда в Константин, който тъкно беше задремал. „ Пич, стой да ме будиш “, помоли Папи Кулагин, само че той не се спря и продължи да приказва и да се заяжда с Коцето.

„ Кулагин, виж к’во…. напълно съществено ще ти го кажа това нещо…Аз не споделям с тебе, тъй като не ми е прелестно. Приеми го т’ва като добър такт. Ако ти искаш това да го превърнеш в някаква война, то ще стане някаква война. Махни се… Махни се… “, повтори няколко пъти Папи, само че досадният Кулагин не се спря и продължи да се заяжда.

„ Спри да се лигавиш. Дръж се обикновено “, помоли Константин най-учтиво Валентин, който въпреки всичко реши, че е време да си ляга и се отдръпна.

Опитвайки се да си извърши задачата Кулагин се изгаври тотално с Папи Ханс като продължи да споделя историята с четката за зъби.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР