Всеки родители си има свой малък трик, който използва ежедневно

...
Всеки родители си има свой малък трик, който използва ежедневно
Коментари Харесай

Малката тайна на принц Уилям за отглеждане на деца

Всеки родители си има собствен дребен трик, който употребява всекидневно при развъждането на дете. Това е прелестно, защото по този метод майките и бащите разполагат със собствен личен обред, посредством който малчуганите схващат какъв брой доста са обичани.

Каква е дребната загадка на принц Уилям?

Ако се вгледате в тези фотоси по-долу на принца и 3-годишния му наследник Джордж, ще видите, че херцогът на Кеймбридж постоянно коленичи или прикляка край детето.

На кръщенето на принцеса Шарлот

Снимка: Guliver / Getty Images

Край този шумен хеликоптер

Снимка: Guliver / Getty Images

И дружно с Обама по време на визитата му в двореца Кесингтън

Снимка: Guliver / Getty Images

Веднъж даже кралица Елизабет смъмри внука си поради това, че използва този способ по време на официални събития, на които участват значими посетители. Експертите обаче настояват, че всички родители би трябвало да извърнат внимание на този простоват трик.

Когато коленичите пред детето си, вие можете да го погледнете непосредствено в очите. Специалистите назовават това техниката на дейното слушане – посредством нея децата виждат, че думите им са в действителност от значение за родителите им. Освен това подвига самочувствието на малчуганите, укрепва доверието им към вас и улеснява връзката посред ви.

Разбира се, не е задоволително просто да клекнете пред детето си и да го изслушате или да поговорите с него. Психолозите предлагат на родителите да спрат заниманията си за момент и в действителност да им извърнат внимание.

Така че идващият път, когато детето изиска да му обърнете внимание, седнете до него, погледнете го право в очите и поговорете с него. Лесно е, ще усъвършенства самочувствието му и да – работи, тествано е от кралското семейство.

Източник: BrightSide

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР