Всеки разхождащ кучета знае колко е важно да извежда косматия

...
Всеки разхождащ кучета знае колко е важно да извежда косматия
Коментари Харесай

Прекалено студено ли е да разхождам кучето си? Точна температура, която е опасна за домашните любимци в Обединеното кралство

Всеки разхождащ кучета знае какъв брой е значимо да извежда косматия си другар на разходка, само че не постоянно е толкоз елементарно, когато температурите са паднали и има лед и сняг на земята.

Разхождащите се кучета ще би трябвало да се завият на топло тази седмица, защото Обединеното кралство е изправено пред арктическо захапване и се чака „ евентуално въздействащ сняг “, съгласно Met Office.

Температурите паднаха под нулата и ново метеорологично предизвестие гласи, че може да падне до 10 см сняг единствено за няколко часа единствено в понеделник. Очакват се заледявания и хората би трябвало да са наясно с предстоящите разстройства при пътешестване. Повечето кучета са щастливи да вървят на разходка при всевъзможни метеорологични условия, само че какъв брой студено е прекомерно студено за нашите космати спътници?

Кога е прекомерно студено да разхождате кучето си през зимата?

Как студът въздейства на вашето куче зависи от неговия размер и дебелината на козината му - като огромните кучета могат да устоят на студа по-добре от...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР