Всеки проблем си има решение и не мислете, че сте

...
Всеки проблем си има решение и не мислете, че сте
Коментари Харесай

Ето Ги Основните Теми За Спор В Една Връзка. Разпознахте Ли Се?

Всеки проблем си има решение и не мислете, че сте единствената двойка, която се кара за щяло и нещяло. Това са 5-те казуса, които изникват при съвсем всички двойки.

1. Мъжът не оказва помощ задоволително в семейството. Жените умират да напомнят на мъжете си, че не правят нищо у дома. Домакинската работа в действителност тежи, само че натякването тежи даже повече.

Как да се справите: Направете си график на отговорностите. Всеки от двамата би трябвало да поеме ангажимент към семейството и да го съблюдава.

2. Липсата на секс. Все единият от двамата в даден миг ще се оплаче, че сексът му е малко. Всъщност по-добре да се оплаче, а не да премъчи, тъй като множеството проблеми идват от незнанието на другия.

Как да се справите: ГОВОРЕТЕ! Споделете какво ви тревожи и дружно измислете метод, в който сексът още веднъж да пристигна на дневен ред.

3. Липсата на романтика. Типично женско недоволство, от което страдат доста дами. С времето романтиката леко угасва и това е в реда на нещата. И въпреки всичко, мъжете би трябвало да внимават това да не докара до съществени проблеми.

Как да се справите : Бъдете вие тези, които да спретнете сантиментална изненада. Мъжът до вас може да се въодушеви и да ви изненада идващия път.

4. Лудата ревнивост . Малко са двойките, които да нямат проблеми с ревността. Страшна болест, която скапва връзки. Липсата на доверие се лекува с времето и несъмнено би трябвало да обърнете внимание на този проблем, в случай че той трови връзката ви.

Как да се справите: Въпрос с нараснала компликация. Когато отношението на единия сътрудник към другия се промени, тогава другият се усеща заплашен и стартира да ревнува. Дали има друг/а, в мен ли е казусът и прочие Истината е, че за ревността са отговорни и двамата сътрудници. Обръщайте внимание на половинката си, не се променяйте и не спирайте да я изненадвате. Шансът тогава да ви ревнува е много по-малък.

5. Манията по телефона или компютъра. Не стига, че през целия ден работим на компютър, ами и когато се приберем, още веднъж се залепваме за монитора. Това пасивно наличие вкъщи нервира доста другия, който желае да показа деня си или просто желае малко внимание.

Как да се справите: Определете си няколко дни в седмицата, в които да изключите всичко и да сте дружно. Това извънредно доста съживява една връзка, а и оказва помощ при решаването на първия проблем. Сексът внезапно още веднъж става обичано занятие.
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР