Всеки при раждането си получава ангел-хранител, който е до него,

...
Всеки при раждането си получава ангел-хранител, който е до него,
Коментари Харесай

9 духовни знака, че „отгоре“ ви наблюдават и ви помагат

 9-духовни-знака,-че-отгоре-ви-наблюдават-и-ви-помагат

Всеки при раждането си получава ангел-хранител, който е до него, защищава го и го пази през целия му живот. Но от време на време ни се коства, че той напълно ни е не запомнил и е ангажиран с други каузи. Как да разберем, че анге-хранителят е до нас?

1. Пера

Перото, което пада от горната страна е знак, който ангелът ви изпраща, предлагайки своята помощ и поддръжка. Ако го намерите на извънредно място, да вземем за пример в дома си, това е явен знак, че ангелът е наоколо и пази вас и вашия дом.

2. Облаци

Ангелите ви изпращат сигнал, създавайки облак във формата на ангел в небето. Това е метод да ви подскажат, че ви наблюдават и ви пазят. Ако облакът е във формата на сърце, това е известие за бъдещи позитивни промени в любовен проект. Облакът във формата на животно би трябвало да се възприема съгласно характера на самото животно – положителното животно, да вземем за пример кучето, е на положително, неприятното, да вземем за пример змията, е предизвестие.

3. Аромати

Прекрасните аромати, които идват отникъде, приказват, че ангелът отбелязва своето наличие. Това може да бъде аромат на цветя, шоколад или всяка друга ваша обичана миризма. Понякога можем даже да почувстваме миризмата на индивида, който сме обичали. Всичко това ни припомня, че ни обичат и ни направляват.

4. Бебета и животни

Ако бебето гледа км тавана и се смее, то може да усеща наличието на ангела. Смята се, че животните и децата елементарно поддържат връзка с „ другата страна “.

5. Музика

Понякога ни се коства, че дочуваме благ гласове, пеещи в хор. Тази чудесна музика сяш идва отвън физическия свят. Други считат, че ангелите поддържат връзка с нас посредством поватрящи се песни по радиото. Обърнете особено внимание на общата тематика на песните, които притеглят вниманието ви – това може да бъде обръщение от вашия ангел!

6. Монети

Ако намерите монета на улицата или някой ви дад щастлива стотинка, това може да е обръщение от вашия ангел-хранител за това, че ви чака парично постъпление.

7. Искрици светлина

Случвало ли ви се е вниманието ви да е било привлечено от проблясъци светлина? необяснимите мъждукания, цветни светкавици или плаващи кръгчета, които се появяват без действителен източник на светлина, са очевиден симптом, че вашият ангел е в стаята!

Някога случвало ли ви се е да видите знак точно тогава, когато ви е необходим? Например мислите за своя починал татко, а внезапно чуете по какъв начин по радиото зазвучава обичаната му ария? Това несъмнено е доказателство, че покойникът знае, че мислите за него.

8. Дъга

Дъгара е типичен знак на Божията обич. Когато молите за помощ и скоро видите дъга, знайте, че молитвата ви е чута!

9. Промяна на температурата

Ако медитирате и изведнъ усетите към себе си топла сияеща светлина, знайте, че това е вашият ангел, който мощно ви прегръща!

Източник: webmiastoto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР