Всеки попаднал в такава ситуация, всеки, не мислил с главата

...
Всеки попаднал в такава ситуация, всеки, не мислил с главата
Коментари Харесай

Бойко Борисов хвърли бомба в ефира: Изкарвам си мандата и давам път на младите

Всеки попаднал в такава обстановка, всеки, не мислил с главата си или всеки, поддал се на манталитета си или решил, че всичко му е разрешено, ще си понесе най-тежки санкции и отговорности. Така министър председателят Бойко Борисов разяснява в предаването " Панорама " последните имотни кавги. 

" Защото подаването на оставки и махането от всички държавни постове на десетки хора сега е половината от работата. Мога да подсигурявам на българските жители, че няма да остане ненаказан човек. Една стратегия, която даваше опция да се създадат къщи за посетители, да идват чужденци, а някои тарикати са решили да се възползват от това. Тези, които са злоупотребили, ще си понесат наказателната отговорност. Яд ме е, грешката е моя, тъй като нито един път не отидох на посетители на един мой министър, кмет, регионален шеф. Тук желая да благодаря на свободните медии в България, които със своите следствия демонстрираха доста недъзи. Трябва да ви уверя, че до дъно ще бъде направено всичко, с цел да бъде възобновена справедливостта ", закани се министър председателят.  Той призна:

" Нося отговорност за това, че няма по какъв начин да знам кой къде живее. Защото всеки попълня данъчна декларация и всеки си носи отговорност. Аз съм се родил, пребивавам и ще умря в къщата си в Банкя. Не съм разрешил един лев да се даде там, където аз населявам. Ако някой ме види в миналото в друга къща, в различен апартамент, да пристигна да ми каже. Виновните ще се отхвърлят ли, ще продават ли жилища, ще връщат ли къщи, би трябвало да се стигне до края. При мен единия си направил апартамент с асансьор, другите, които са били на власт преди нас са взимали големи здания с доста асансьори. На нашите съперници - три къщи за посетители родата, обаче това не е нищо. Аз съм основал ГЕРБ и до момента сме побеждавали постоянно Българска социалистическа партия. Всичко хубаво, което се е случило в тази страна през последните години, сме го създали ние. И внезапно поради няколко индивида, които не са си решили стъпките, да ни сложат етикет, няма да го бъде! "

На въпрос дали ще има още оставки, министър председателят уточни, че те ще са толкоз, колкото е нужно. " Всички огромни произшествия са ставали, когато Българска социалистическа партия са управлявали. А ние за един апартамент с асансьор, за една къща какво - на фона, което са заграбили те с приватизацията. Нашите симпатизанти ни споделят - не може да бъдете като другите, по тази причина ще се деля с още доста хора. Аз съм го направил ГЕРБ и той до момента работеше съвършено ", съобщи още Бойко Борисов.

Премиерът Бойко Борисов разгласи сензационно, че няма желание да продължава да стои на управнически постове за в бъдеще.  " Изкарвам си мандата, връщам се в партията и ще дам път на доста младежи ", съобщи министър председателят, разяснявайки обстоятелството, че в ГЕРБ има необикновено доста амбициозни и кадърни хора.  Той бе предизвикан към това признание след въпрос на водещия на " Панорама " Бойко Василев, който го попита дали не се опасява, че ще бъде пропуснат, откакто си отиде от власт.

" Аз това го знам, за разлика от доста политици, съм бил при Тодор Живков, когато падна от власт и цялата партия, която дълги години му целуваше ръцете и краката, се бяха изпокрили. Ей по този начин ми беше забавно да видя един паднал човек, какво му се случва. После ми беше забавно да видя и Царя. Затова толкоз ме е гняв на моите съпартийци, тъй като съм гледал по какъв начин се срутват други хора. Ние, обаче, сме създали доста положителни неща, по тази причина всичко, което е донесло вреда, би трябвало да се в профил. Един Делян Добрев, извънредно интелигентен човек, само че не може да е лице, да носи доверие. Аз знам изхода, български политик в историята на нашия народ приживе няма утвърден. Накрая като се махнат гадните неща, ще остане това, което е останало положително. Затова споделям - изкарвам си мандата, връщам се в партията и ще дам път на доста младежи ", разяснява Бойко Борисов.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР