Всеки понеделник ще прави ъпдейт на доклада си от 400

...
Всеки понеделник ще прави ъпдейт на доклада си от 400
Коментари Харесай

Медицинският съвет си работел, но тайно

Всеки понеделник ще прави ъпдейт на отчета си от 400 страници
Медицинският съвет към кабинета, който се саморазпусна две седмици откакто бе основан, се оказа, че продължава да работи. Но скрито. Новината заяви доктор Александър Симидчиев, член на съвета пред бТВ.

ВИЖ ОЩЕ: Медицинският съвет си отиде преди вируса

Ние деофициализирахме присъединяване си, само че съветът си работи, сподели доктор Симидчиев. И добави: „ Не търсете спор, търсете тъкмо противоположното. Официализирането ни докара до това, че експертността, която беше събрана в нашия съвет стартира да става като контрапункт и нещо, което раздвояваше мнението вместо да го сплотява и да вървим напред ”.

ВИЖ ОЩЕ: Медицинският съвет с отчет като Ермитажа

След като шефът на съвета проф. Коста Костов съпостави 400-страничния отчет на експертния орган с Ермитажа, където всеки можел да гледа това, което го вълнува, през днешния ден доктор Александър Симидчиев направи различен живописен паралел. Той оприличи работата на експертния екип с навигационната система на една кола.

„ Ние сами взехме решението, искахме да премахнем непотребното, да остане същностното да не сме „ публично към… “. Тази експертиза ще остане, откакто се деофициализирахме и към сътрудниците продължаваме да даваме рекомендации “, сподели още лекарят. Той посочи, че съветът продължава да актуализира документа, който са написали, на база рекомендации от лекари. Идеята е всеки понеделник да даваме един ъпдейт, в случай че има какво да прибавим, добави доктор Симидчиев.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР