Всеки понеделник сексапилната блондинка кара само на вода, без да

...
Всеки понеделник сексапилната блондинка кара само на вода, без да
Коментари Харесай

Камелия топи кила със секс и зеленьош

Всеки понеделник сексапилната русокоска кара единствено на вода, без да близва нищо друго. В останалите дни от седмицата менюто й също е лимитирано - нормално пие фреш от портокали и яде примес от зелени зеленчуци, които назовава „ зеленьош “. По същия метод се храни и приятелят й Цветин. Благодарение на фамилната диета той също се е вталил до неразбираемост.

„ За мен този режим е метод на живот и не ми тежи. Първоначално се изнервях, само че след това гладуването стартира да ми дава сили “, споделя Камелия, която ще има потребност от спомагателна сила преди присъединяване си като треньор в новия сезон на „ Гласът на България “.

Певицата счита да гладува и по време на музикалното риалити, което започва по bTV на 24 февруари. „ Правилното хранене трансформира PH-то на кръвта. Когато си по-алкален, ставаш по-позитивен, доброжелателен, разбиращ и търпелив, а когато си по-киселинен, си по-гневен и нападателен. С този режим се научих на самообладание, а егото ми се трансформира в мой другар “, безапелационна е Камелия.

Единственото, което палавата русокоска няма желание да лимитира преди старта на „ Гласът на България “, е сексът. „ Няма да задрямвам с книга в ръка. Има и по-приятни способи от този “, смее се тя.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР