Всеки поне веднъж е търсил тълкувание на името си или

...
Всеки поне веднъж е търсил тълкувание на името си или
Коментари Харесай

Ето какви ще са децата, родени през 2020, според нумерологията

Всеки най-малко един път е търсил тълкувание на името си или е опитвал да дешифрова съня си. По тези тематики има написани хиляди книги.

Британка забременя посредством ин витро след 8 години несполучливи опити! Когато отиде на видеозон, остана като шокирана, тъй като разбра, че... (СНИМКИ)

А какво ще кажете за датите? Трябва ли да се сортират специфични дати за значими събития или това са цялостни нелепости? С проучването на тази тематика се занимават нумеролозите.

Нумерологията е система от езотерични вярвания за мистичните връзки сред числата, физическите клетви, процесите в живота на хората и съзнанието им и по какъв начин тези неща си въздействат.

Джанет и брачният партньор й отидоха на видеозон и чуха нещо плашещо, което прекатурна живота им! 35 години по-късно... (СНИМКИ)

По този метод, употребявайки нумерологията, може да дешифрирате освен задачите и бъдещето на даден човек, само че и да видите по кое време е най-добре той да подписа брак, да стартира бизнес или даже да изчислите съвместимостта му с индивида, който обича.

2020 година е доста значима от позиция на нумерологията.

Вижте какви ще са децата, родени през 2020 година съгласно нумерологията, на Jenata.blitz.bg
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР