Всеки политик, на който му предстои публична реч, се готви

...
Всеки политик, на който му предстои публична реч, се готви
Коментари Харесай

„НЕ ИСКАМ НИЩО” или какво ни казват опорните точки на Доналд Тръмп

Всеки политик, на който му следва обществена тирада, се готви за нея. Едни разчитат на пиар специалистите си да ги напишат от А до Я, а други просто си набелязват т.нар опорни точки.

Снимка: Getty Images

Президентът на Съединените щати Доналд Тръмп се оказва от вторите, а записките му за конференцията във връзка свидетелските показания за „ Украйнагейт” на посланика на Съединени американски щати в Европейския съюз Гордън Сонланд, бяха уловени от фотограф и фрагментите с едро написаните с маркер фрази взривиха мрежата.
Конгресът в Съединени американски щати проверява за вероятно лъжесвидетелстване на Доналд Тръмп Камарата на представителите търси нови доказателства за връзката на президента с Русия
Какво написа на листовете?

Опорните точки на президента Тръмп преразказват думите на Сонланд пред Камарата на представителите в американския Конгрес за телефонният им диалог през септември тази година.

В момента тече следствие на изказванието, че американският държавен глава е изискал от украинския си сътрудник да стартира инспекция против съперниците му, в това число някогашния вицепрезидент Джо Байдън. Скандалът може да му докара импийчмънт в навечерието на президентските избори следващата година.
Доналд Тръмп " мощно обмисля " да свидетелства в следствието за импийчмънт Американският президент не счита, че е направил нещо неприятно
Ловък фотограф съумя да снима записките на Тръмп, до момента в който той жестикулираше по време на речта си, а в тях написа: „ НЕ ИСКАМ НИЩО. НЕ ИСКАМ НИЩО. НЕ ИСКАМ УСЛУГА ЗА УСЛУГА. КАЖИ НА ЗЕЛИНСКИ ДА ПОСТЪПИ Пожарна охрана ПРАВИЛНИЯ НАЧИН. ТОВА Е ПОСЛЕДНАТА ДУМА ОТ СТРАНА НА ПРЕЗИДЕНТА”.

Снимка: Getty Images

Какво споделя Гордън Сонланд пред Конгреса?

По време на чуването Сонланд споделя, че Тръмп е желал да се приготви среща в Белия дом с новия президент на Украйна Володимир Зеленски, а задачата – да стартира следствия против съперниците му.

На въпрос от Конгреса дали е упоменато, че това е „ услуга за услуга”, отговорът е „ Да”. Американският дипломат добавя, че всички в администрацията на Тръмп са били осведомени с проблема и президентът на Съединени американски щати изрично е желал Украйна да проверява Джо Байдън.

Сонланд обаче посочи, че в никакъв случай не е чул от Тръмп, че военната помощ за Украйна зависи от започването на следствие против евентуалния му конкурент на актуалните избори за президент през 2020 година
14 млн. фенове са наблюдавали чуванията за импийчмънт на Тръмп 10 разнообразни телевизионни канала са предавали чуванията онлайн или са излъчвали записи от тях
Какво ни споделят опорните точки на Тръмп?

Експертите по политическа връзка не закъсняха и незабавно разгадаха какво се крие в записките му.

Те разясняват, че написаното приказва за човек, който има темперамент на деспот, а не на демократично определен водач и който е очевидно и доста съществено раздразнителен дори, когато се приготвя за обществена изява. За това приказва и началото на последното изречение: „ ТОВА Е ПОСЛЕДНАТА ДУМА”

Снимка: Getty Images

Неправилното изписване на семейството на украинския президент – „ ЗелИнски”, вместо „ Зеленски” издава неуважение даже към главните обстоятелства по проблема. А гигантският шрифт поддържа теорията, че Тръмп отхвърля да носи очила, макар че има потребност.
Белият дом: Слуховете за здравето на президента са рискови Доналд Тръмп се яви на годишния си медицински обзор
Снимката в непосредствен проект на опорните точки обиколи обществените мрежи и провокира вълна от мнения.

Снимка: Getty Images

Нещо на пръв взор незабележимо, се оказа по-провокативно, в сравнение с десетките разпитани очевидци по „ Украйнагейт”. Именно този кадър задълбочи подозрението дали президентът на Съединени американски щати споделя истината по отношение на абсурда.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР