Всеки почитател на футбола е изпадал в такава ситуация -

...
Всеки почитател на футбола е изпадал в такава ситуация -
Коментари Харесай

С Betano mobile следваме актуалните спортни събития в реално време

Всеки обожател на футбола е изпадал в такава обстановка - желае ужасно доста да гледа даден мач, само че в това време би трябвало да свърши нещо значимо в работата, да отиде да напазарува или... просто да отстъпи тв приемника на половинката, защото стартира нейният сериал. Е, към този момент има решения на такива алтернативи, които избавят почитателите. Освен че са от изгода за феновете на онлайн залозите, вариантите също по този начин дават опция да се наблюдават настоящите спортни събития в действително време, а това се явява избавителен пояс в конфликтни моменти.
Трябва ли да се смъква мобилно приложение?
Не е наложително, само че не пречи. От една страна мобилната версия на новия букмейкър на българския пазар работи безупречно и дава идентичното наличие и благоприятни условия, каквито се откриват и в главната десктоп версия. Но пък свалянето и инсталирането на специфичната Betano mobile апликация дава още по-добро потребителско изживяван - или User Experience (UX), както се назовава напоследък. Мобилното приложение на оператора може да се смъкна от главния уебсайт, като това е единственият вид за притежатели на Android устройства. Тези, които работят с, могат да потърсят софтуера и в App Store.
Каква е изгодата от Betano mobile app? Един от огромните плюсове е точно в това, че можем да гледаме спортни събития онлайн. За задачата би трябвало да имаме регистрация, да разполагаме със средства в акаунта и да демонстрираме най-малко минимална интензивност в слагането на залозите. Без да сме влезнали в профила си няма по какъв начин да следим футболни срещи или други спортни прояви, които се организират в съответния миг.
Как да разберем кои мачове и надпревари се излъчват в действително време от платформата на букмейкъра? Ако използваме смарт телефон или таблет, би трябвало минем през панела за вход, а по-късно да обърнем внимание на горната хоризонтална лента с отметки, която се намира тъкмо под главата и под панела за персонална информация. Крайно вляво се намира връзка “Всички” (има се поради събития на живо), до нея “Моите”, “Футбол”, “Тенис” и така нататък Трябва да превъртим (или да скролнем) цялата лента до крайната дясна алтернатива, в която откриваме точно връзката за лъчение онлайн. Това може да се настрои съгласно желанията на потребителя (или да се къстъмизира) за по-голямо улеснение и за възстановяване на UX.
Благодарение на тази функционалност можем да гледаме търсения от нас мач на всички места в границите на България. Извън границите на страната към този момент важат други правила, които не са свързани с лиценза на Betano за нашата територия. Но до момента в който сме на опашката в магазина, в градския превоз или в къса отмора по време на работа, можем да хвърлим по един взор и на това, което се случва в спортния свят в действително време.
А какво се случва, в случай че не можем да гледаме?
Има го и този миг. Понякога просто няма по какъв начин да следим онлайн събитието, което ни интересува. С Betano mobile въпреки всичко има някакъв вид да получаваме най-малкото настояща информация. Настройваме известията за даден мач или съревнование и по този начин до нас доближава навременни вести за смяна в резултата или настъпване на други основни условия. Ако сме създали прогноза в границите на съответен мач, можем да прибавим към него и алтернатива да се изпрати уведомление след приключването му или споразумяване на съответния
залог. Още едно улеснение, което намираме в мобилния си телефон, и то без никакви старания.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР