Всеки пети българин смята, че чрез ваксината за коронавирус ще

...
Всеки пети българин смята, че чрез ваксината за коронавирус ще
Коментари Харесай

Тренд: Над милион българи вярват, че Covid-19 е световна измама

Всеки пети българин счита, че посредством имунизацията за ковид ще се слагат чипове в хората за надзор над тях. Приблизително толкоз са смятащите, че Бил Гейтс стои зад пандемията от ковид. Над два милиона и триста хиляди (43%) пък са съгласни с изказванието, че Covid-19 е изкуствено основана болест.

Това демонстрира изследване на " Тренд " за настройките на българите към ковид и тайните теории, които получиха известност през последните месеци. Проучването е по поръчка на " 24 часа ", извършено в интервала от 1 до 7 юни измежду сред 1008 пълнолетни.

40% от българите мислят, че коронавирусът е биологично оръжие , основано за да се понижи популацията на Земята. " Спрямо демографските разбивки виждаме, че живеещите в дребните градове и селата в по-голяма степен са съгласни с това изказване, до момента в който в столицата в най-малка степен ", показват от " Тренд ".

27 на 100 не са съгласни с конспирацията за биологичното оръжие, а 33% нямат мнение.

Проучването демонстрира, че над милион (23%) са смятащите, че коронавирусът не съществува и е международна машинация . Над половината (56%) не се съгласяват с това изказване.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР