Всеки път, когато видим колажи или видеа на хора, които

...
Всеки път, когато видим колажи или видеа на хора, които
Коментари Харесай

Бела Хадид, Vogue Италия и секси фотосесията на модела от вкъщи

Всеки път, когато забележим колажи или видеа на хора, които работят от у дома, когато работата им е невъзможна в домашни условия, падаме от смях.

Последно се сещаме за пастир, който, облечен уместно за " специалността си ", пасе овцете от хола си, гледайки на тв приемника по какъв начин стадото минава.

Но освен на овчарите им се получава занимателно, а и на моделите. На тях също не им е елементарно - няма гримьори, няма фризьори, стилисти, фотографи и още един куп хора, които нормално се грижат за безупречния им тип.

Vogue Италия обаче са решили, че пандемията няма да ги спре и благодарение на FaceTime спретнаха фотосесия на Бела Хадид за априлския брой на списанието.

И по този начин виждаме по какъв начин Бела надува балон по долни дрехи и театралничи без облекла зад ваза с цветя - все от у дома. Секси е - спор няма, колкото и събитията да са повлияли на работната конюнктура.

Бела е и удовлетворена, тъй като въпреки всичко има опция да работи и да прави това, в което е най-хубава. За разлика от оня пастир, прибавяме ние. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР