Всеки път, когато в Холивуд се появи блокбъстър, продуцентите се

...
Всеки път, когато в Холивуд се появи блокбъстър, продуцентите се
Коментари Харесай

Филмите, които останаха без продължения

Всеки път, когато в Холивуд се появи блокбъстър, продуцентите се пробват да усилят приходите си от него. Най-често това се случва посредством продължения. Някои от сполучливите франчайзи са Хари Потър, Здрач, Бързи и гневни, Отмъстителите, Тор и тъй наречените, само че има случаи, при които филмите не впечатляват изключително и продълженията по този начин и не се демонстрират на екран:

 
 4 онлайн услуги, налични за изборите 26 авг 2022 | Министерство на електронното управление публикува 4 електронни услуги за идните на 2 октомври 2022 година...
1. Хрониките на Нарния

Оригиналната поредност има 7 романа. Филмът обаче има единствено 3 продължения. Това е по този начин, тъй като филмите не донесоха задоволително доходи, които да вдъхновят основателите да продължат с франчайза.
               

 

2. Ерагон

Филмът е основано на едноименния разказ на Кристофър Паолини. Можеше да е поредност от четири кино лентата, само че най-после се оказа единствено с един епизод.
               

 

3. Сахара

Това е различен филм, приспособен по разказ със същото име. За страдание, филмът не се показа добре в боксофиса и не можа да генерира приемливи доходи, като се има поради големият бюджет, който е вложен при основаването на кино лентата. Ето за какво, макар че имаха задоволително материал за сюжета, основателите се отхвърлиха от концепцията за франчайзинг на кино лентата.



 

4. Джон Картър

Много неща се случиха по време на правенето на този филм. За страдание филмът се провали, както и очакванията за продължение или вероятен франчайз.



 

5. Аз съм номер четири

Филмът изглеждаше, че ще бъде голям шлагер, като се има поради неговият актьорски състав. Всъщност той съумя да събере три пъти индустриалния си бюджет, само че това не беше задоволително, с цел да убеди основателите за франчайз. Освен това филмът беше посрещнат с негативни мнения. 



 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР