Всеки път, когато стане дума за назначените от Радев служби,

...
Всеки път, когато стане дума за назначените от Радев служби,
Коментари Харесай

ПП с позиция: Всеки път, когато стане дума за назначените от Радев служби, той реагира агресивно


Всеки път, когато стане дума за назначените от Радев служби, той реагира нападателно, разясниха от партията „ Продължаваме Промяната “ със специфичен пост на страницата си във Facebook.

Затова е значимо Борисов да направи избор – резервира ли въздействието на президента, или дава късмет на българския парламент да взема решение ориста на сигурността в България и да носи своята отговорност за това “, се споделя още в позицията на партията.

От „ Продължаваме Промяната “ допълват:

„ Ако желаеме сигурност в България, това е единственият метод – законови промени в службите за сигурност. За да може страната да подсигурява сигурността на хората и стопанската система “.

Поводът за позицията на партията явно е снощното изявление на Радев край сцената на „ Пирин фолк “ в Сандански.

Пред публицисти той съобщи: „ Много мъчно се разяснява обстановка, в която логиката отсъства от ден на ден. Изказванията на политически водачи в последно време ясно ни демонстрира, че се движим към някаква политическа гротеска. Г-н Петков очевидно е не запомнил, че не аз, а той е в коалиция с господин Борисов и господин Пеевски “.

А мотив за коментара на Румен Радев беше изказване на съпредседателя на „ Продължаваме промяната “ Кирил Петков денем през вчерашния ден в Благоевград за какво 3 месеца не се вкарва в Парламента закон за промяната в службите.

„ Въпросът към ГЕРБ е – ние ще вкараме тези закони за промяната и те би трябвало ясно да се дефинират с президента ли са, или са за промяната в службите “, сподели той.

Петков през вчерашния ден изрази вяра, че от първите дни на септември разговорът с сътрудниците в ръководството ще продължи.

За още забавни вести, изявленията, разбори и мнения харесайте!
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР