Всеки път, когато се завърти голяма битка, голям залог от

...
Всеки път, когато се завърти голяма битка, голям залог от
Коментари Харесай

Дрейк прави огромен залог Тайсън Фюри срещу Александър Усик, тъй като феновете се страхуват, че проклятието ще връхлети отново

Всеки път, когато се завърти огромна борба, огромен залог от Дрейк може да накара почитателите да се тревожат, че рапърът е проклел обичания им войник.

Има голям брой образци за това, че Дрейк губи огромни суми, залагайки на спорт. Звездата на UFC Дрикус дю Плеси се подигра на канадеца за една такава загуба през януари, до момента в който той поддържа Аржентина да завоюва финала на Световното състезание през 2022 година в границите на 90 минути, само че загуби, когато имаха потребност от дузпи, с цел да победят Франция.

Редовен състезател боксови борби, Дрейк е заложил на Тайсън Фюри против Александър Усик, до момента в който двойката се приготвя да се изправи в събота. Това също е огромно, със заложени $565 000 за дуела в тежка категория.

Дрейк поддържа Фюри в дълго чакания дуел в тежка категория и може да завоюва малко над $1 милион, в случай че залогът пристигна. Естествено, има някои, които са добре осведомени с проклятието и имат вяра, че това е добра вест за съперника на британеца.

„ Страхотни вести за Усик! Дрейк току-...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР