Всеки път, когато се почувствате зле, е добре да се

...
Всеки път, когато се почувствате зле, е добре да се
Коментари Харесай

Как да се възстановим по-бързо след грип или настинка?

Всеки път, когато се почувствате зле, е добре да се консултирате с доктор и когато признаците са нормалните на простуда, някои от идващите потребни препоръки могат да оказват помощ доста.

Приемайте повече цинк

Цинкът е един най-нужните субстанции за по-силен имунитет. Доказано е, че цинкът поддържа вярното имунно действие посредством активиране на Т-лимфоцитите, които нападат инфектираните кафези. 

Приемайте повече витамин С

Разбира се, той е от главно значение за мощната имунна система и е добре да приемате по-голямо количество витамин С от разнообразни плодове и зеленчуци. Но несъмнено за по-бърз и по-добър резултат, може да го взимате под формата на разнообразни добавки. 

Почивайте повече

Ако сте настинали, е в действителност доста значимо да дадете на тялото си отмора, с цел да може организма по-лесно да се възвърне от настинката. Лежете и спете повече.

Вземете бъз

Сокът от бъз е прочут със своето имуностимулиращо деяние и е кадърен да ограничи интензивността против патогенни бактерии, грип и елементарна простуда. Бъзът е отличен източник на антиоксиданти и укрепва имунитета.
5 неточности, които вършим и можем да влошим положението си при простуда
Дори и да се предпазваме, от време на време не можем да избегнем неприятната простуда, заради множеството вируси през зимния интервал. Поне три пъти в...
Прочети повече
Избирайте храната си мъдро

Спанак, червени чушки, киви, ферментирали храни, куркума и джинджифил – те подкрепят здравословното действие на имунната система и облекчават признаците на простуда.

Пийте повече вода

Хидратирането на организма подкрепя имунната система и преборва оставането на вируси и бактерии върху лигавиците в тялото. За по-добър резултат може да добавяте лимон и мед във водата си, тъй като медът е дейно средство за угнетяване на кашлицата, плюс че съдържа антиоксиданти, които оказват помощ за понижаване на възпалението.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР